FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar bugün okulda şakalaşırken. Kulağıma kafa atıldı, sizce kulağım dövüşçüler gibi şişer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2024
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2024 #2 FallandMma dedi: Arkadaşlar bugün okulda şakalaşırken. Kulağıma kafa atıldı, sizce kulağım dövüşçüler gibi şişer mi? Genişletmek için tıkla... Acayip sert değilse ve ağrısı geçtiyse bir şey olmaz yoksa doktora git.
FallandMma dedi: Arkadaşlar bugün okulda şakalaşırken. Kulağıma kafa atıldı, sizce kulağım dövüşçüler gibi şişer mi? Genişletmek için tıkla... Acayip sert değilse ve ağrısı geçtiyse bir şey olmaz yoksa doktora git.
FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 yer fıstığı dedi: Acayip sert değilse ve ağrısı geçtiyse bir şey olmaz yoksa doktora git. Genişletmek için tıkla... Çok sert değildi ama dokunup bastırınca acıyor.
yer fıstığı dedi: Acayip sert değilse ve ağrısı geçtiyse bir şey olmaz yoksa doktora git. Genişletmek için tıkla... Çok sert değildi ama dokunup bastırınca acıyor.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.424 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #4 Geçer birşey olmaz.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.648 Makaleler 5 Çözümler 38 23 Mayıs 2024 #5 Geçer sorun olmaz biraz şişer belki iner ama.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 23 Mayıs 2024 #6 FallandMma dedi: Arkadaşlar bugün okulda şakalaşırken. Kulağıma kafa atıldı, sizce kulağım dövüşçüler gibi şişer mi? Genişletmek için tıkla... O şiddette bir darbe aldığınızı sanmıyorum, kaldı ki tek seferde bile ona neden olacağı pek ihtimal değil.
FallandMma dedi: Arkadaşlar bugün okulda şakalaşırken. Kulağıma kafa atıldı, sizce kulağım dövüşçüler gibi şişer mi? Genişletmek için tıkla... O şiddette bir darbe aldığınızı sanmıyorum, kaldı ki tek seferde bile ona neden olacağı pek ihtimal değil.
FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #7 Şebnem Ferah dedi: O şiddette bir darbe aldığınızı sanmıyorum, kaldı ki tek seferde bile ona neden olacağı pek ihtimal değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Şebnem Ferah dedi: O şiddette bir darbe aldığınızı sanmıyorum, kaldı ki tek seferde bile ona neden olacağı pek ihtimal değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler