pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben yeni kulaklık aldım. Fakat mikrofonu çok kısık sesi çıkıyor nasıl artırabilirim?
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 7 Ağustos 2020 #2 Sağ alttan ses simgesine sağ tıkla ayarları aç ordan mikrofon ayarlarına gir düzeylerden bas ayarını kontrol et onu yükseltirsen sorun çözülebilir.
Sağ alttan ses simgesine sağ tıkla ayarları aç ordan mikrofon ayarlarına gir düzeylerden bas ayarını kontrol et onu yükseltirsen sorun çözülebilir.
Sargêras Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 125 Çözümler 1 9 Eylül 2020 #3 pcustası21a dedi: Arkadaşlar ben yeni kulaklık aldım. Fakat mikrofonu çok kısık sesi çıkıyor nasıl artırabilirim? Genişletmek için tıkla... Selam. Acaba sorunu çözebildiniz mi?
pcustası21a dedi: Arkadaşlar ben yeni kulaklık aldım. Fakat mikrofonu çok kısık sesi çıkıyor nasıl artırabilirim? Genişletmek için tıkla... Selam. Acaba sorunu çözebildiniz mi?
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 13 Eylül 2020 #4 Sargêras dedi: Selam. Acaba sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kulaklığın kendi yazılımını indirdim. Daha sonra mikrofon bası özelliğini aktif ettim düzeldi
Sargêras dedi: Selam. Acaba sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kulaklığın kendi yazılımını indirdim. Daha sonra mikrofon bası özelliğini aktif ettim düzeldi