Kule fan kasanın içini ısıtır mı?

417643

Decapat
Arkadaşlar alacağım kule fan:
Thermalrıght peerless Assassin 120 SE.
Ama kasanın içini stock fan gibi ısıtır mı? RAM'ler mosfetler falan ısınmasını istemiyorum yani genel kasa ısınmasını istemem eğer stock fan gibi ısıtırsa mecbur Deep cool lee 500 sıvı soğutma alacağım.

Eğer egzoz fanlarını iyi konumlandırmazsan kasanın içini ısıtır. Sıvı soğutmayı da bu forumda bazı "çok bilmişler" gibi emiş fanı olarak bağlarsan da aynı sorun geçerli. Eğer içerdeki havayı iyi tahliye edersen bir sorun çıkmaz.

Zaten kasaların arkası üstü açık olan havayı atabiliyor direkt nasıl sıcak hava verecek.

Hadi veriyor, verdiği havayı da 3-4 saniye sonra atar.

Giriş seviye sıvı soğutma ile üst seviye kule arasındaki tercihte sizin tercihiniz olur.

Ama gerçek var sen kasadan havayı düzgün tahliye etmezsen öyle de böyle de sıcak hava girecektir içine.

kasanın hava akışını iyi ayarlarsan mesela egzoz fanını ters takıp içerde sıcak hava birikmesini sağlamazsan oldukça iyi soğutur. hem bana göre o kule tipi sıvı soğutucudan daha iyidir giriş-orta seviyesindeki soğutucuları geçiyor testlerde. yani öyle 10 dakikalık sıvı soğutucunun içindeki sıvının daha ısınmadan testi bitirilen testler değil 3 4 saat oyun oynayanlar için daha gerçekçi ve geçerli olan uzun testler için bu böyle.
mesela o soğutucunun incelemesini yapan bana göre kaliteli kanallardan birisi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Egzoz fanını hiç ellemedim sıcak havayı doşarı atıyor.

Kasamın markası Deep cool CC560 ön ızgarayı çıkarınca Hogwarts Legacy 75 derecede oynuyorum render aldığım içinde sıvı soğutma istemiyorum ama RAM'ler ısınıyor takılma oluyor.

Kasamın markası Deep cool CC560 ön ızgarayı çıkarınca Hogwarts Legacy 75 derecede oynuyorum render aldığım içinde sıvı soğutma istemiyorum ama RAM'ler ısınıyor takılma oluyor.

Isınır RAM'ler de ne olacak sonuçta sıcak havayı sürekli içeri üflüyor stok fan. Direkt olarak boşluktan alıp anakarta hava üfleyen bir sistem sonucunda.

Soğutmayı değiştir ondan sonra bak.

Sıvı soğutma takınca RAM'ler buz kesmeyecek.

Sıvı soğutma mantıken söylüyorum doğru olmayabilir etrafa ısı yaymadığı için RAM'ler de hemen yanında dip dibe en iyi seçenek kule fan ama stock fandaki gibi fazla ısınma sıkıntısı olmayacaksa kule fan termal macun olarak da Thermal Grizzly Kryonaut alacağım.

Hacım stok fan direkt olarak sıcak havayı anakarta doğru iterek soğutuyor doğal olarak RAM'lerrin gerekenden fazla ısınacak.

Kule alınca anakarta değil egzoz fana doğru hava atacağından RAM'lerle pek alakan olmayacak. Hatta havayı çekerkenki hava akımı bir nebze de RAM'lere değeceğinden 1-2 derece olsa da serin dahi çalışabilir.

Peki sizce termal macunu sürerken kendim mi yayayım yoksa çarpı dış kısımlarına da nokta koyacak şekildemi yapayım bilgisayarcıya götürmek istiyorum ama termal macuna çöküyolar Trendyol'daki Thermal Grizzly Kryonaut orijinal midir
Bunu alacağım ama sıkıntı çıkmaz herhalde.

Çıkmaz ama almana da gerek yok.

İçinden çıkan TF-7 olması gerek o da aynı değerlerde bir macun.

Ben şahsen cıvıksa mercimek tanesi kadar nokta, katı ise X yapıyorum. Genel olarak mercimek noktası daha mantıklı bence.

Yorumlara bakarsak orjinal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…