Kule tipi CPU soğutucu nasıl temizlenir?

cemjem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yukarıdaki sorunun cevabını detaylı bir şekilde hiçbir yerde bulamadım.
Soru şu: Kule tipi CPU soğutucunun içindeki tozlar, pislikler vs. nasıl temizlenmeli?
Su ile mi yıkanmalı yoksa sadece hava mı? Yoksa bunlara uygun temizleme aparatlar mı bulunuyor?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Görsel aşağıdaki gibidir.

Dosya Ekleri

• 8d84dafdd6f22662362032fb8fe18b99.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 507
Fanı söküp su ile yıkayabilirsiniz. Kuruladıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsınız.

Fanı söküp su ile yıkayabilirsiniz. Kuruladıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsınız.

Hocam bence fanı sökmek ve su ile yıkamak arkadaş için biraz tehlikeli, sökerken işlemciyi vb bükebilir. Su ile temizlendiğinde en derin noktalarında nem kalabilir ( az ihtimal) arkadaşı riske atmaya gerek yok.

Sökerken işlemciyi vb bükebilir. Su ile temizlendiğinde en derin noktalarında nem kalabilir.

Aslında nem kalmaması için yarım saat kadar güneşte bekletse olur. Asıl merak ettiğim konu işlemci nasıl bükülüyor?

Aslında nem kalmaması için yarım saat kadar güneşte bekletse olur. Asıl merak ettiğim konu işlemci nasıl bükülüyor?

Hocam fanı ben işlemciye takarken (i2 E6700'dü sanırım) biraz zorlayarak taktım. Fan çalışmadı, PC ciye götürdüm işlemciyi bükmüşüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…