YusufBerkeG Hectopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 118 7 Kasım 2020 #11 AXCHNEER dedi: Soketler yani. Aslında kabaca davranmazsa hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. İyi ki stok fan kullanmıyor.
AXCHNEER dedi: Soketler yani. Aslında kabaca davranmazsa hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. İyi ki stok fan kullanmıyor.
C cemjem Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #12 Anladığım kadarıyla suylada temizleniyor. Paslanmaz mı?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 7 Kasım 2020 #13 cemjem dedi: Paslanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nikel kaplı olduğu için pek sanmıyorum. Yeterince kurularsanız pas tutabilen metalleri bile kurtarabilirsiniz.
cemjem dedi: Paslanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nikel kaplı olduğu için pek sanmıyorum. Yeterince kurularsanız pas tutabilen metalleri bile kurtarabilirsiniz.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 7 Kasım 2020 #14 Soğutucu bloğun aralarındaki tozu ayakkabı fırçasıyla temizliyorum.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 7 Kasım 2020 #15 Fanı söküp suyla yıkayabilirsin. (Kablo falan yoksa.) sonra saç kurutma makinesı ile ıslak yer kalmadığına emin olacağınız kadar kurutun. Daha sonra fanı da fırça yardımıyla temizleyin ve fanı takın.
Fanı söküp suyla yıkayabilirsin. (Kablo falan yoksa.) sonra saç kurutma makinesı ile ıslak yer kalmadığına emin olacağınız kadar kurutun. Daha sonra fanı da fırça yardımıyla temizleyin ve fanı takın.