Kule tipi fan işlemci ile birlikte yerinden söküldü

Semih_28

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 1 ay önce kule tipi bir fan aldım. Dün sabah kasayı açtım yarım saate yakın oynadım ve kule tipi fan olduğundan fazla ısındırmaya başladı. Ondan sonrasında kule tipi fanım işlemcim ile birlikte yerinden söküldü. Alalı daha 1 ay oldu neden böyle yaptığına dair bir fikirim yok bilen var ise yardım edebilir mi?

Ben kendim aldım bir bilgisayarcı dükkanında monte ettirdim 2 gün kullandım sonra 3 hafta şehir dışına çıktım geldiğimde soğutmadı 73 dereceyi gördü ben Minecraft açarken 56 derecede takılan işlemcim bugün açtığımda 73 dereceyi görüyor ilk aldığımda Forza Horizon 4 oynarken bile 71 derece Max görmüştü.

Bu problem yüzünden AM4 işlemcilerden soğutucu çıkarırken çekmeyin. Sağ sol yapa yapa termal macunu rahatlatın. Zaten 10 saniye sonra direk elinize geliyor.

Boşta mı 73 derece yoksa yük altında mı? Boştaysa düzgün monte etmemiş olabilirsin.

Bu problem yüzünden AM4 işlemcilerden soğutucu çıkarırken çekmeyin. Sağ sol yapa yapa termal macunu rahatlatın. Zaten 10 saniye sonra direk elinize geliyor.

Ben kendim sökmedim bir anda fanım anakart üstünden düştü ve fanım 3 fanlı olduğu için biraz ağır fanım bir anda kendiliğinden yerinden düştü ve işlemciyle birlikte yapışık olarak söküldü.

Boşta mı 73 derece yoksa yük altında mı? Boştaysa düzgün monte etmemiş olabilirsin.
Hayır boştayken 42 de çalışıyor ama minecraft oyununu açarken 69 dereceyi görüyor

Bilgisayarcı düzgün montajlamamış o zaman. Resim atar mısınız?

Dosya Ekleri

• IMG_20240720_112755.jpg
    256 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Soğutucuyla işlemciyi ayır ve temizle ikisini de. Termal macun var mı elinde?

Bilgisayarcıya götürdüm işlemciyi ayırdı temizledi ve 0 termal macun sürdü markası GD900 ama montajlama işlemini yapamadı galiba bilgisayarcı çünkü Minecraft'ta girince 74e kadar çıkıyor (termal macun GD900) (kule tipi fan var gameforce cooper 6)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…