Kule tipi fan nasıl montajlanır?

Emir50

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W
Meslek
Öğrenci
Bugün strong M4-12X pro model kule tipi soğutucu aldım ama nasıl montajlayacağımı bir türlü bulamadım, anakartım AM4 tipi soketli, yardımcı olabilir misiniz? Bir de bu fanı montajlamak için görselde belirttiğim parçaya ihtiyaç var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241225_180048_Chrome.jpg
    318,2 KB · Görüntüleme: 35
Evet o parçalara ihtiyacın var. Anakart kutusunun içinde olması lazım.

Hangi kule tipi fanı aldıysan YouTube'da montajını aratarak bulabilirsin videoyu izleyerek ilerlersen rahat montajlarsın.

Evet o parçalara ihtiyacın var. Anakart kutusunun içinde olması lazım.

Hocam ben o parçayı bir yere kaldırdım sonra da nereye kaldırdığımı bir türlü bulamadım. Kutun içinden çıkan plastik bir parça var onu kullansam olmaz mı?

Hangi kule tipi fanı aldıysan YouTube'da montajını aratarak bulabilirsin videoyu izleyerek ilerlersen rahat montajlarsın.

YouTube'dan baktım ama AM4 soket montaj videosu bulamadım.

Hocam bu video LGA tipi soket için değil mi?

AM4 için video başlığında belirtilmiş, ek olarak kutudan AM4 için ekstra bir aparat çıkmıyor, anakartınızın kendi aparatlarıyla montaj yapıyorsunuz.

@Recep T cevabın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…