Kule tipi fan önerisi

sinanonur43

Centipat
Daha fazla  
Arttic Freezer 34 espor mu? Scythe Mugen 6 mı alınır? İkisinin arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur?

Kasa: MSI MAG Force.
Anakart: ASUS B450 mk.
İşlemci; Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: RTX 3080.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar?

Hocam 1000 TL 2000 TL biraz üstü olabilir.

Bunu mu öneririsiniz hocam

Hocam ben Mugen 6'yi sipariş verdim daha yeni 30 dkka olmadı sonra fromdaki mesajları gördüm sizce nasıl yapmalıyım iptal edip bunu mu almalıyım.

Son düzenleme:
Hocam fazlaca yeter islemciniz icin.

Bunu alirsaniz daha iyi olur ama. Gerek yok mugen 6 ya yeterli olacaktir bunlar.

Şimdi hocam hangisi daha iyi olur mugen 6 iyimidir attığınız soğutucuları geçer mi ben ilerde işlemci yükseltmeside düşünüyorum şimdi hangisi iyi olur mugen 6 ya değer mi

Şimdi hocam hangisi daha iyi olur mugen 6 iyimidir attığınız soğutucuları geçer mi ben ilerde işlemci yükseltmeside düşünüyorum şimdi hangisi iyi olur mugen 6 ya değer mi
Hangi islemciye gececeginiz bellimi hocam. Üst düsey islemcileri atiyorum mugen de zor tutar cunku. 240mm sivi sivi sogutmaya gecmeniz iyi olur islemci yukseltince.

Hangi islemciye gececeginiz bellimi hocam. Üsislemcileri atiyorum mugen de zor tutar cunku. 240mm sivi sivi sogutmaya gecmeniz iyi olur islemci yukseltince. Mugen in attigima gore artisi rpm i daha yuksek. Daha iyi sogutacaktir ama r5 5600 gerek olmadigini dusunuyorum.

Hangi islemciye gececeginiz bellimi hocam. Üst düsey islemcileri atiyorum Mugen de zor tutar cunku. 240mm sivi sivi sogutmaya gecmeniz iyi olur islemci yukseltince.

Hocam şu an için soğutucuyu alıp over clok yapamayacağım mevcut işlemciye sonra geçersem am 5 düzeyine geçmeyi düşünüyorum alacağım işlemci Mugen ile yeterli seviyede olacak ona göre alacağım benim bu düşüncem şu an için sizin attiğiniz soğutucuları göre mantıklı mı?

Nasil bir islemciye gecersiniz hocam ryzen 7 9700x gibi islemcileri mugen de zor tutar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…