Kule tipi fan sıcak havayı sağ tarafa üflüyor

Screnz

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci fanım sola egzoz fanına serin hava sağa sıcak hava üflüyor. Olması gereken bu mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20240722_134322_809.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan onden aldigi havayi ortadaki bloga iletmesi gerekir. Eger egzoza yakin fani ters takmadiysaniz yani ondeki gibi olacak sekilde oraya da uyarladiysaniz normal.

Hocam Valorant'ta 500FPS civarlarında 65 derece. Ama kapağı açık kapak olunca 70 civarı oluyor

R5 5600

Hocam bir de arada titriyor fan çözümü bulamadım.
Dandikliğiyle alakali oldugunu dusunuyorum. Arastirmadan alinca olabiliyor bu tarz şeyler. Kaliplasmis sogutuculardan, isikli misikli, 2/3 fan, bir suru blok al sana mukemmel "arcibi" sogutucu. Fiyati da kazik oluyor çoğunlukla ama değerler iyi gibi yine de dandik gozukmesine ragmen. Ben daha kotu beklerdim.

İşinizi görüyor. Sıkıntı yok bence.

Hocan bu değerleri markası belli olmayan dandik macun ile alıyorum bence soğutucu kötü değil iki fanı farklı hızlarda döndüğü için oluyor.

Hocam sanırım fan yönlerim yanlış. Sıcaklık problemim yok ama tam tersi olması lazım sanırım çünkü resimdeki gibi fan şekli havayı üflüyor yani egzoz fanına değil kasanın ön tarafına üflüyor fakat ona rağmen sıcaklık fena değil. Kafam karıştı.

Dosya Ekleri

• IMG_20240722_143709_076.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20240722_143716_095.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Ilk fotograftaki fani bir de uzaktan ceker misin hicbir sey anlasilmiyor. Dedigim gibi taktiysan normal dedim ama anlamadin sanirim.

Ilk fotograftaki fani bir de uzaktan ceker misin hiçbir şey anlasilmiyor. Dedigim gibi taktiysan normal dedim ama anlamadin sanirim.

Hocam üfleme yönü kasanın hava çektiği kısım yani ters takmışım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240722_150444_237.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…