Kule tipi fan takarken PWM fan çoklayıcıya ihtiyaç olur mu?

_null

Hectopat
Aynı fiyata Dark Freezer X129 RGB DKCCX129 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu soğutucuyuda önerebilirim

Bunları aldıktan sonra başka bir şeye gerek yok.

Sipariş verdim teşekkür ederim.

Hocam Noctua daha bir içime sindi benim. Teşekkür ederim.
Ne ile kullanacağını tazmadığın için çok yorum yapamadım ama Noctua'da olsa orta halli bir kule soğutucu bu. Noctua kule istiyorsanız DH-15 alacaksınız.

Ne ile kullanacağını tazmadığın için çok yorum yapamadım ama Noctua'da olsa orta halli bir kule soğutucu bu. Noctua kule istiyorsanız DH-15 alacaksınız.
Neden illa NH-D15 almak zorunda? 5600 gibi bir işlemci için yeterli olacaktır bu soğutucu işlemciyi bilmeden yorum yapmak doğru değil.

Neden illa NH-D15 almak zorunda? 5600 gibi bir işlemci için yeterli olacaktır bu soğutucu işlemciyi bilmeden yorum yapmak doğru değil.
Siz sanırım hangi işlemci olduğunu bilebilme yeteneğine sahipsiniz. Ben de yok o yetenek. Zaten yazmışım işlemciyi yazmadığı için tam bir şey söyleyemediğimi. Yazmak için yazmayın artık. Ya da yazın ama bana yazmayın.

“Noctua kule istiyorsanız DH-15 alacaksınız.” Ben buradaki yoruma takılmıştım sanki noctuanın diğer soğutucuları çer çöp gibi “DH-15” alacaksınız yazmışsınız ki noctuanın dh-15 gibi bir soğutucusu olmaması da işin cabası

Bana haklı noktayla gel. Gerisi çöp demedim ama kule'de soğutma kolay olmaz. Boşuna para vermesin dedim. Noctua NH-D15, bahsettiğim alet bu.

Hocam Ryzen 5 5600X için kullanacağım da aman aman fark oluşturacağını sanmıyorum. Maksat yaz aylarında işlemciyi 90 dereceye çıkartmasın rahat çalışsın sistem yeterli. Onun içinde yatak soğutucu yerine kule tipi soğutucu, kule tipi olanların içinden de ucuz olarak en mantıklı olanı bana göre satın aldığım ürün gibi geldi. Yeterli olacaktır bence. Teşekkür ederim.

5600X de sorun yaşar mıyım peki. (krizi fırsata çevirir gibi sordum ama kusura bakmayın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…