SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Temmuz 2024 #11 babaadamsiteiçiya dedi: Ondan degil hocam statik elektrik falan oluyo dediklerini gördüm. Genişletmek için tıkla... Elektrikli süpürgede yaşarsın onu.
babaadamsiteiçiya dedi: Ondan degil hocam statik elektrik falan oluyo dediklerini gördüm. Genişletmek için tıkla... Elektrikli süpürgede yaşarsın onu.
M Mülayim Serto Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #12 babaadamsiteiçiya dedi: Ondan degil hocam statik elektrik falan oluyor dediklerini gördüm. Genişletmek için tıkla... Çok döndürme sorun olmaz yani hava falan tutma.
babaadamsiteiçiya dedi: Ondan degil hocam statik elektrik falan oluyor dediklerini gördüm. Genişletmek için tıkla... Çok döndürme sorun olmaz yani hava falan tutma.
B babaadamsiteiçiya Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 858 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #13 SHYAH dedi: Elektrikli süpürgede yaşarsın onu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bu arada aklıma takıldı şu işlemci pini konusu ben bloğu çıkartmadan bloğu sarstim biraz yani islemciye temasim yok soketin içindeydi işlemci yamulmusmudur pinler?
SHYAH dedi: Elektrikli süpürgede yaşarsın onu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bu arada aklıma takıldı şu işlemci pini konusu ben bloğu çıkartmadan bloğu sarstim biraz yani islemciye temasim yok soketin içindeydi işlemci yamulmusmudur pinler?