PentiumDualCoreEmir Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde işlemcimi degiştirdim ve Ryzen 5 3500 aldım ama elimde sadece zamanında aldığım kule tipi fanın yanında gelen (noname) bir termal macun var. Belirli bir süre 1 ay kadar bu termal macunu kullansam sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde işlemcimi degiştirdim ve Ryzen 5 3500 aldım ama elimde sadece zamanında aldığım kule tipi fanın yanında gelen (noname) bir termal macun var. Belirli bir süre 1 ay kadar bu termal macunu kullansam sorun çıkarır mı?
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 5 Nisan 2025 #2 Bir sorun olmaz taşırma bir yerlere yeter ben şu an 30TL'lik macun kullanıyorum bir sorun yok.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.746 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 1 ay idare eder muhtemelen ama genelde soğutucu yanında gelen macunlar vasatın altı ürünler oluyorlar. İyi bir macunla değiştirin en kısa zamanda.
1 ay idare eder muhtemelen ama genelde soğutucu yanında gelen macunlar vasatın altı ürünler oluyorlar. İyi bir macunla değiştirin en kısa zamanda.