Kule tipi işlemci soğutucu önerisi

BrightEsp

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, işlemcim R5 5600 fazla ısındığından dolayı bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum 2 senedir termal macun yenilememiştim fırsat olmamıştı şimdi MX6 sipariş verdim onu süreceğim bir de kule tipi soğutucuya gerek var mı sizce oyundayken 85-90 derecelere kadar çıkıyor. Eğer gerek varsa 1200 TL civarı bir öneriniz var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, işlemcim R5 5600 fazla ısındığından dolayı bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum 2 senedir termal macun yenilememiştim fırsat olmamıştı şimdi MX6 sipariş verdim onu süreceğim bir de kule tipi soğutucuya gerek var mı sizce oyundayken 85-90 derecelere kadar çıkıyor. Eğer gerek varsa 1200 TL civarı bir öneriniz var mıdır acaba?
1-2 ay önce almıştım 800tl di şimdi 1200 olmuş ama öneririm montajı kolay ve malzemesi kaliteli.Tek fanına göre iyi bir soğutma performansı var.İçinden çıkan termal macunda iş görecek kalitede.

1-2 ay önce almıştım 800TL'di şimdi 1200 olmuş ama öneririm montajı kolay ve malzemesi kaliteli. Tek fanına göre iyi bir soğutma performansı var. İçinden çıkan termal macunda iş görecek kalitede.

Hocam içinden çıkan termal macun yeterli seviyedeyse MX6 siparişimi iptal edeyim sizce yeterli mi?

1-2 ay önce almıştım 800TL'di şimdi 1200 olmuş ama öneririm montajı kolay ve malzemesi kaliteli. Tek fanına göre iyi bir soğutma performansı var. İçinden çıkan termal macunda iş görecek kalitede.

Hocam tavsiye ettiğiniz soğutucuyu aldım kendi termal macununu da kullandım şu an 60 derecenin üstüne çıkmıyor gerçekten çok teşekkür ederim.

39D26D3E-DB24-4DF8-AA18-837B37E14A3A.jpeg

Hocam tavsiye ettiğiniz soğutucuyu aldım kendi termal macununu da kullandım şu an 60 derecenin üstüne çıkmıyor gerçekten çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2221820
Hayırlı olsun,memnun olmasam zaten önermezdim.Hem soğutucu bloğu kaliteli hemde fan kaliteli.Yanında gelen macun ise 300-400tl lik macunlara kafa tuttuğu için gayet başarılı.İyi günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı