Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar eskisini söktüm yenisini kendim taktım doğru mu ? Montajı ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2015
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2015 #2 Doğru yapmışsın. Arkadaki fan da dışarı üflüyor. Hava akışını kasa içerisinde sağlamışsın gibi gözüküyor. Umarım havadar bir yerdedir kasa.
Doğru yapmışsın. Arkadaki fan da dışarı üflüyor. Hava akışını kasa içerisinde sağlamışsın gibi gözüküyor. Umarım havadar bir yerdedir kasa.
Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Doğru yapmışsın. Arkadaki fan da dışarı üflüyor. Hava akışını kasa içerisinde sağlamışsın gibi gözüküyor. Umarım havadar bir yerdedir kasa. Genişletmek için tıkla... İlk diğer tarafa fanı takmıştım sonra eski fanın konumu aklıma geldi değiştirdim. Diğer tarafa taksam nolurdu ki acaba?
JaroxJamaica dedi: Doğru yapmışsın. Arkadaki fan da dışarı üflüyor. Hava akışını kasa içerisinde sağlamışsın gibi gözüküyor. Umarım havadar bir yerdedir kasa. Genişletmek için tıkla... İlk diğer tarafa fanı takmıştım sonra eski fanın konumu aklıma geldi değiştirdim. Diğer tarafa taksam nolurdu ki acaba?