Kule tipi soğutucu ARGB fan LED'i bağlantısı ARGB desteği olmayan anakartta nasıl yapılır?

Hocam memnun musun bu sogutucudan şu an fiyati 1k. Değer mi? Farkli önerilere açığım, teşekkürler.

Biraz geç cevap verdim hocam kusura bakma.
Açık söylemek gerekirse çok memnunum hocam sıvı soğutucu falan bakıyordum ama hiç gerek yokmuş aldıktan sonra anladım. Gözün kapalı alabilirsin kesinlikle öneririm. Arkadaşım önermişti bana da sistemlerimiz aynıydı işlemci kendi soğutucusuyla bazı oyunlarda 100 dereceyi görüyordu bazılarında da 90-95 derecelerdeydi şu an 60 dereceyi görmüyor ki tüm oyunları 2K ultrada oynuyorum. Kısacası kesinlikle öneririm.

Biraz geç cevap verdim hocam kusura bakma.
Açık söylemek gerekirse çok memnunum hocam sıvı soğutucu falan bakıyordum ama hiç gerek yokmuş aldıktan sonra anladım. Gözün kapalı alabilirsin kesinlikle öneririm. Arkadaşım önermişti bana da sistemlerimiz aynıydı işlemci kendi soğutucusuyla bazı oyunlarda 100 dereceyi görüyordu bazılarında da 90-95 derecelerdeydi şu an 60 dereceyi görmüyor ki tüm oyunları 2K ultrada oynuyorum. Kısacası kesinlikle öneririm.
Olur mu hocam ne demek. Sadece kasanin gelmesini bekliyordum dun geldi. Parcalarin kurulumunu yaptim. Suan ultra ayarlarda benim de 50 dereceyi gecmiyor. Tabi ekran 2k degil benim. Suanlik indirim bekleyecegim sanırım. Sıcaklıklar baya iyi gidiyor çünkü. Cevap icinde cok teşekkürler ilk alinacaklarin arasinda o zaman :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı