Kule tipi soğutucu nasıl takılır?

Söylediğiniz parça bilgisayarda takılı soğutucuyu koyduktan sonra nereye vida takacağımı anlamadım.

Montaj videosunu izleyip fikir edinebilirsiniz daha iyi. Kafaniz karisirsa tekrar yazabilirsiniz. AM4 VE AM5 Montaj 1:40'inci saniyeden izlemeye baslarsaniz tam olarak sizin oldugunuz aşamada olursunuz. @Jezo

Evet şimdi aydınlandım hocam teşekkürler.

Elinizde tiner veya izopropil alkol yok ise kuru bir peceteyle daha dikkatli bir sekilde temizleyebilirsiniz.

Elinizde tiner veya izopropil alkol yok ise kuru bir peceteyle daha dikkatli bir sekilde temizleyebilirsiniz.

Hocam sizi de uğraştırtmak gibi olmasın ama videodaki gibi bir işlemciye sahibim kenarları boş termal macunu sürerken tereddüt edeceğimden şüphe ediyorum kenarlardan taşar mı?

Hocam sizi de uğraştırtmak gibi olmasın ama videodaki gibi bir işlemciye sahibim kenarları boş termal macunu sürerken tereddüt edeceğimden şüphe ediyorum kenarlardan taşar mı?

Bende AM5 islemciye sahibim iciniz tereddute kapilmasin oralara cok yakin surmeyin yeter. Ve fazla macun yarardan cok zarar biliyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…