Kule tipi soğutucu nasıl takılır?

Arkadaşlar elimde Aliexpress'ten alınan Kllisre CPU cooler var. Bunu anakarta bir türlü oturtamıyorum. Ya yan yatıyor ya da AM4 ün o siyah soket tutucularına soğutucunun bacakları yetişmiyor birini taksam diğer ayak kesinlikle gitmiyor o tarafa işlemcinin üstünde çapraz kalıyor soğutucu. Ha zorla diyenler oluyor zorlarsam işlemci ezilecek, o mesafenin kapanması mümkün değil soğutucuya sahip olan ya da bilgisi olan ayarı vs. yazabilir mi?

Kardeşim ödediğin para ve beklediğin kargo zamanı yüzünden zorda olduğunu biliyorum ama bu konuyu yanlışım yoksa 3. kere açıyorsun. Senin soğutucu, işlemcine uygun değil! Uygun olsa 2 dakikalık iş emin ol. Ordan zırtlat, burdan zortlatla montajlanacak bir şey değil bu. Siz bu konuda kimseye danışmadınız sanırım?

Killsre markası ne idüğü belirsiz hocam. Bende DDR3 RAM alacaktım son anda vazgeçtim sıfır topladım. Arkadaş mağdur oldu farkında değil bence. AM4 soket yazmışlardırda pek sanmıyorum.

Killsre markası ne idüğü belirsiz hocam. Bende DDR3 RAM alacaktım son anda vazgeçtim sıfır topladım. Arkadaş mağdur oldu farkında değil bence. AM4 soket yazmışlardırda pek sanmıyorum.
Yok hocam ben linkte gördüm AM3+ yazıyor. Bu arkadaşımızın işlemci AM4 değil mi? Çinlilerin AM3+ derken AM3 ve üzeriyi kastetmediğini Aliexpress'ten 20 sipariş vermiş biri olarak eminim. Siparişlerimi paylaşırım da.

Buyur.

Bilmiyorum işte bilen birini arıyorum 3. Kez konu açmış olmam neden zoruna gitti ki bukadar dostum? Yazmazsın olur biter.
Benim zoruma gitmez kardeş, problem sahibi maalesef sensin ve olan senin parana, malına ve zamanına oluyor. 3 konu açıp aldığın cevaplar ve önerilere rağmen hala çözüm olmuyorsa üründe problem olabileceğine ikna olmayışından daha büyük bir problem gelecek başına. Ben bundan dolayı seni uyarıyorum. Yoksa işlemcinde gittiğinde olan bana değil sana.

Kardeşim acaba vidaları mı oturtamıyorsun eğer vidaları oturtamıyorsan ilk sağ çaprazı sonra sol alt çaprazı yap eğer sorunun hala çözümlenmediyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…