Kule tipi soğutucu önerisi

left10ction

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler. Yardımcı olursanız sevinirim çünkü buharlaşıp uçmama az kaldı. Başka konularda fakir windease öneriyorlar ama incelemesi az olmasına rağmen puanı düşük ve şikayaetvarda şikayeti az. Ve tvl 90s var siparişi fazla olmasına rağmen puanı yüksek ama Şikayetvar'da çok fazla şikayet var. Biri yeni biri eski olduğundan şikayet oranları onunla orantılıdır belki diyorum. Bir yandan yeni olan daha iyidir diyorum ama eski olanda yıllardır satıldığına göre iyi olabilir. Ne yapmam gerekiyor sizce?
https://www.hepsiburada.com/fakir-tvl-90-s-kule-tipi-vantilator-pm-evfaktvl90s

Fakir Windease Kule Tipi Vantilator Fiyatı ve Özellikleri

Fakir windease kule tipi vantilator fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Fakir windease kule tipi vantilator en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.

www.teknosa.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tam da aynı soruları sorarak internette araştırma yaparken bu konuya denk geldim. Aldınız mı ve memnun kaldınız mı? Nedir yorumunuz?

Karar veremedim ya.

Ben dün aldım ve hemen iade sürecini başlattım. Bir kere çok gürültülü, 12 kademesi var, 5. kademeden sonra belirgin bir sesi var. Kapatınca oh be kafa şişiriyormuş dedirten türden. Ayrıca 12. kademede bile o kadar gürültüsüne karşın üflediği hava eh işte seviyesinde.

Eğer bir kişi tarafından kullanılacaksa bir işe yarayabilir ama tüm odada hava akımı yapıp odadaki herkesi ferahlayacak bir alet değil. Ama bir kişi bile sesinden rahatsız olur. Ayrıca geniş açılı salınım diyordu ama net bir derece vermiyordu, ben özellikle ona dikkat ettim 90 derece bile dönmüyor. 60-70 derece anca dönüyordur.

En ucuz düz vantilatör bile bundan daha çok memnun eder, o yüzden iade sürecini başlattım.
Hemen alayım da kullanayım diye mağazadan teslim aldım ama bu ihtimali düşünerek internet sitesinden alıp mağazadan teslim aldım. Sonuçta ürünü görmeden internet üzerinden almış olduğum için iade hakkım vardı ve iade ediyorum.

Şimdi şayominin akıllı vantilatörü Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2'yi aldım bakalım. Fakir Windease'nin pek incelemesi yoktu, bunun incelemelerini izledim memnun edecek gibi.

Kral son düşüncelerini yazsana. Bende alacaktım senin yüzünden normal vantilatör alacağım galiba.

Kral son düşüncelerini yazsana. Bende alacaktım senin yüzünden normal vantilatör alacağım galiba.

Xiaomi Mi Smart standing fan 2 aldım, fan çapı küçük onu baştan kabul etmek lazım. Tüm odayı yaldır yaldır rüzgarlandırmıyor. Ama şu açıdan başka vantilatörlerin yapamadığını yapıyor, gece yatarken kullanmak için çok ideal. Hem çok sessiz hem de istendiği kadar yavaşlatılabiliyor ve yataktan kalkmadan telefonla kumanda edilebiliyor. Hatta doğal esinti modu var, gerçek rüzgar gibi değilen hızlarda esiyor. Eğer istenirse de son hızda çalıştırınca normal vantilatörün 1. kademesine denk bir esinti veriyor. Bu esnada çok bir ses yapmıyor, hava akımının kendi sesi var, motordan ses gelmiyor.

Yine de fiyat performans açısından (özellikle de yüksek hava akımı bekleniyorsa) düz vantilatör en iyisi. Bir milyoncularda 1000 küsur liralara var. Ondan alıp geçmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…