Kasa ve bütçe? Kasana uyarsa:İşlemcim i5 14400F DDR5.
Düşündüğüm 2 ayrı fan var önerilere açığım.
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Dark Freezer X120 İşlemci Soğutucu
Dark Freezer X120 İşlemci Soğutucu DKCCX120AM4 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kasa ve bütçe? Kasana uyarsa:
Enermax Ets-T50A-Bk-Argb 120Mm 5 X 6Mm Isı Borulu Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu - idefix
Enermax Ets-T50A-Bk-Argb 120Mm 5 X 6Mm Isı Borulu Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 140 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 140 White, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Performans olarak: Phantom Spirit EVO > Pearless Assasin 140 white > Phantom Spirit >pearless assasin siyah.
Bütçe 1000 ise:
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Daha fazla ise:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Seçtiğini alabilirsin.Daha kasa seçmedim kasayı zaten ekran kartı ve kule t. Soğutucuya göre seçeceğim fiyat bandı söylemedim kısıtlama olmasın diye benim de kendi bulduğum var hani bir fikir oluşsun diye açtım sağ olun benim bulduğumda bu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili