xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.838 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 28 Ekim 2024 #11 zeeQ dedi: 500-1300 lira arası sıvı ya da kule tipi soğutucu önerebilir misiniz overclock için. Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Ne için overclock yapmak istiyorsunuz? Stok performansı yetersiz mi?
zeeQ dedi: 500-1300 lira arası sıvı ya da kule tipi soğutucu önerebilir misiniz overclock için. Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Ne için overclock yapmak istiyorsunuz? Stok performansı yetersiz mi?
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 28 Ekim 2024 #12 xmatugfg dedi: Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Ne için overclock yapmak istiyorsunuz? Stok performansı yetersiz mi? Genişletmek için tıkla... Performans arttırdığını duymuştum o yüzden.
xmatugfg dedi: Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Ne için overclock yapmak istiyorsunuz? Stok performansı yetersiz mi? Genişletmek için tıkla... Performans arttırdığını duymuştum o yüzden.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.838 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 28 Ekim 2024 #13 zeeQ dedi: Performans arttırdığını duymuştum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yapacaksanız dikkat edin ve güç kaynağınızın sağlam olduğundan emin olun.
zeeQ dedi: Performans arttırdığını duymuştum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yapacaksanız dikkat edin ve güç kaynağınızın sağlam olduğundan emin olun.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 28 Ekim 2024 #14 zeeQ dedi: Performans arttırdığını duymuştum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Overclock oyle tek tik ıle oldu bitti is degil ne yazik ki. Hangi voltajda hangi frekansi verebiliyor tek tek denemeniz lazim. Su an islemci oyunlarda hangi frekansi hangi derecede calistiriyor?
zeeQ dedi: Performans arttırdığını duymuştum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Overclock oyle tek tik ıle oldu bitti is degil ne yazik ki. Hangi voltajda hangi frekansi verebiliyor tek tek denemeniz lazim. Su an islemci oyunlarda hangi frekansi hangi derecede calistiriyor?