Kule tipi soğutucu takarken anakartı kasadan çıkarmak mı gerek?

pumour

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar az önce internetten peerless Assassin 120 SE ARGB modelini sipariş ettim. Bu modeli anakarta takmak için anakartı kasadan sökmeme gerek var mı? Anakartı takıp çıkarmak biraz üşendiriyor.

Sistem özellikleri:

ASUS Prime A620M-K
Ryzen 5 7500F.
RTX 4060 Ti.

Anakartı çıkarmana gerek yok. Soğutucuyu anakartın neyse ona uygun parçayı anakarta takıp üzerine de soğutucuyu oturtuyosun.

Anakartı çıkarmana gerek yok. Soğutucuyu anakartın neyse ona uygun parçayı anakarta takıp üzerine de soğutucuyu oturtuyosun.

Soğutucuyu oturturken anakarta zarar vermekten korkuyorum, ürün elime ulaşınca kasadan çıkarmayıp denerim eğer olmuyorsa anakartı çıkaracaz mecbur.

Soğutucuyu oturturken anakarta zarar vermekten korkuyorum, ürün elime ulaşınca kasadan çıkarmayıp denerim eğer olmuyorsa anakartı çıkaracaz mecbur.
Kasayı yan yatırıp takarsanız daha rahat olur. Zor birşey değil zaten Asıl kasada takılı değilken anakarta zarar verme ihtimaaliniz daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…