Fleasty Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #11 apex38 dedi: Tabii ki var stok soğutucu adı var kendi yok kule tipi bende Deep cool almıştım 4 bakır boru yıllar önce farkı gördüm halen aktif kullanıyorum dostum Genişletmek için tıkla... Bakıcam arktık bir çözümüne. Sağolun cevaplar için. apex38 dedi: Anakartı söküp dışarıda monte edip sonra anakartı kasaya takmak lazım öyle belli olur vidanın değip değmeyeceği ama çoğu standart olduğu için bence kurtarır değmez Genişletmek için tıkla... Biraz bakınca bende değmez diye düşündüm. Alıcam galiba. Son düzenleme: 30 Temmuz 2024
apex38 dedi: Tabii ki var stok soğutucu adı var kendi yok kule tipi bende Deep cool almıştım 4 bakır boru yıllar önce farkı gördüm halen aktif kullanıyorum dostum Genişletmek için tıkla... Bakıcam arktık bir çözümüne. Sağolun cevaplar için. apex38 dedi: Anakartı söküp dışarıda monte edip sonra anakartı kasaya takmak lazım öyle belli olur vidanın değip değmeyeceği ama çoğu standart olduğu için bence kurtarır değmez Genişletmek için tıkla... Biraz bakınca bende değmez diye düşündüm. Alıcam galiba.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #12 Anakartı sök istersen daha kolay olur.
Fleasty Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #13 balkann dedi: Anakartı sök istersen daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... O işleri bilmiyorum maalesef.
balkann dedi: Anakartı sök istersen daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... O işleri bilmiyorum maalesef.