Çözüldü Kule tipi soğutucu takılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni sistem aldım dün geldi. Kule tipi soğutucumu düz şekilde takamadım çapraz şekilde egzoz fanına sol alta doğru dönük olarak taktım. Diğer türlü fanın ayakları oturmuyor ne kadar güç uygulasam da. Bu şekilde kullanmam sorun teşkil eder mi? Hiçbir şey açık değilken işlemci 35-37 derece arasında gözüküyor. Eğer sorun teşkil ediyorsa bunu nasıl takacağım? Güç uygulayıp zarar vermek istemiyorum sisteme.

Dosya Ekleri

• 5ED25090-F500-4E01-99AC-15199437DBD2.jpeg
    5ED25090-F500-4E01-99AC-15199437DBD2.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 33
  • AB16DBEA-3A8F-485B-B96C-7A6F477272C0.jpeg
    AB16DBEA-3A8F-485B-B96C-7A6F477272C0.jpeg
    240,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_4566.jpeg
    IMG_4566.jpeg
    153,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fanı alırken hangi sokete uygun olduğuna bakmadan mı aldın?
Hazır sistem aldım İtopya’da orsa fan seçeceğinden seçmiştim.

Sistemi bilgisayar servisine götürdüm iki dakikada halettiler. Çok şükür sorun yok şimdilik. Başınıza gelirse bu tarz şeyler direkt teknik servise gidin. Bu dönemde fiyatlar malum yanlış bir hamlede pahalıya patlayabilir.
Herkese merhaba, yeni sistem aldım dün geldi. Kule tipi soğutucumu düz şekilde takamadım çapraz şekilde egzoz fanına sol alta doğru dönük olarak taktım. Diğer türlü fanın ayakları oturmuyor ne kadar güç uygulasam da. Bu şekilde kullanmam sorun teşkil eder mi? Hiçbir şey açık değilken işlemci 35-37 derece arasında gözüküyor. Eğer sorun teşkil ediyorsa bunu nasıl takacağım? Güç uygulayıp zarar vermek istemiyorum sisteme.

Hazır sistem aldım İtopya’da orsa fan seçeceğinden seçmiştim.

Sistemi bilgisayar servisine götürdüm iki dakikada halettiler. Çok şükür sorun yok şimdilik. Başınıza gelirse bu tarz şeyler direkt teknik servise gidin. Bu dönemde fiyatlar malum yanlış bir hamlede pahalıya patlayabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı