Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.747 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Nisan 2025 #11 ahmttunc dedi: Kasayı kontrol edip hatamı düzelttim hızlıca, sen hala mesajını düzenlemedin ama. RAM'ler yüksek profilse ne yapacaksın peki? Yeni kasa mı alacaksın adama? Genişletmek için tıkla... E tamam sen düzelttin işte kendin de diyorsun hata varsa sen düzeltmiş oldun işte.
ahmttunc dedi: Kasayı kontrol edip hatamı düzelttim hızlıca, sen hala mesajını düzenlemedin ama. RAM'ler yüksek profilse ne yapacaksın peki? Yeni kasa mı alacaksın adama? Genişletmek için tıkla... E tamam sen düzelttin işte kendin de diyorsun hata varsa sen düzeltmiş oldun işte.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.279 Çözümler 101 26 Nisan 2025 #12 ahmttunc dedi: RAM'ler yüksek profilse ne yapacaksın peki? Yeni kasa mı alacaksın adama? Genişletmek için tıkla... Müneccimmisin sen?
ahmttunc dedi: RAM'ler yüksek profilse ne yapacaksın peki? Yeni kasa mı alacaksın adama? Genişletmek için tıkla... Müneccimmisin sen?
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.068 Çözümler 4 26 Nisan 2025 #13 Myk61 dedi: Müneccimmisin sen? Genişletmek için tıkla... Müneccim değilim garanticiyim. Adama sığacağından emin olup olmadığın bir ürünü aldıracaksın sonra sığmayınca elinde kalacak. Hala diretiyorsun.
Myk61 dedi: Müneccimmisin sen? Genişletmek için tıkla... Müneccim değilim garanticiyim. Adama sığacağından emin olup olmadığın bir ürünü aldıracaksın sonra sığmayınca elinde kalacak. Hala diretiyorsun.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.279 Çözümler 101 26 Nisan 2025 #14 ahmttunc dedi: Müneccim değilim garanticiyim. Adama sığacağından emin olup olmadığın bir ürünü aldıracaksın sonra sığmayınca elinde kalacak. Hala diretiyorsun. Genişletmek için tıkla... Adama kullandığı ram'i sormadan elinde kalacak elinde kalacak diye haykırınca sizi müneccim falan sandım.
ahmttunc dedi: Müneccim değilim garanticiyim. Adama sığacağından emin olup olmadığın bir ürünü aldıracaksın sonra sığmayınca elinde kalacak. Hala diretiyorsun. Genişletmek için tıkla... Adama kullandığı ram'i sormadan elinde kalacak elinde kalacak diye haykırınca sizi müneccim falan sandım.
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #15 ahmttunc dedi: Öneri yaparken adamın kasasına bakıyor musunuz acaba? Alacak sonra elinde kalacak. Genişletmek için tıkla... Senin kafan mı iyi kardeşim? Ben de birini ramin üstüne koyuyorum zaten oyle kullanılıyor. Bilmeden yorum yapmayın kardeşim saçmasapan konuşuyorsun. Elinde kalacakmış.
ahmttunc dedi: Öneri yaparken adamın kasasına bakıyor musunuz acaba? Alacak sonra elinde kalacak. Genişletmek için tıkla... Senin kafan mı iyi kardeşim? Ben de birini ramin üstüne koyuyorum zaten oyle kullanılıyor. Bilmeden yorum yapmayın kardeşim saçmasapan konuşuyorsun. Elinde kalacakmış.
Conilermeydana Femtopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #16 Yanlış değilsem Ram'in bu olması gerekiyor son olarak neyde karar biçeyim arada kaldım ram'e gelip gelmemesi sorun yaratır mı?
Yanlış değilsem Ram'in bu olması gerekiyor son olarak neyde karar biçeyim arada kaldım ram'e gelip gelmemesi sorun yaratır mı?
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #17 Conilermeydana dedi: Eki Görüntüle 2478993Yanlış değilsem Ram'in bu olması gerekiyor son olarak neyde karar biçeyim arada kaldım ram'e gelip gelmemesi sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... bu ram ile sorun olmaz. rahat sığar
Conilermeydana dedi: Eki Görüntüle 2478993Yanlış değilsem Ram'in bu olması gerekiyor son olarak neyde karar biçeyim arada kaldım ram'e gelip gelmemesi sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... bu ram ile sorun olmaz. rahat sığar