RAM'ler yüksek profil olması attığı model için fark yaratmıyor. Çünkü fan çengelli ve biraz daha üstten birini takma şansı olur. Bu sebeple her türlü RAM'lere değmeyecektir.
Evet fanlar oynatılabilir onu kastetmedim. Eğer kasaya zaten ucu ucuna sığan bir soğutucu ise fanı yukarı taktığınızda sığmayacaktır kasa camına çarpacaktır.
Evet fanlar oynatılabilir onu kastetmedim. Eğer kasaya zaten ucu ucuna sığan bir soğutucu ise fanı yukarı taktığınızda sığmayacaktır kasa camına çarpacaktır.
Fanlar 120mm yükseklik soğutucu ise 155mm yükseklik yani fan anakarttan 3.5cm yani 35mm yüksekte. Kasa 16cm yani 160mm yer varsa eğer RAM yükseklik 4Cm'ye kadar sığar.
Fanlar 120mm yükseklik soğutucu ise 155mm yükseklik yani fan anakarttan 3.5cm yani 35mm yüksekte. Kasa 16cm yani 160mm yer varsa eğer RAM yükseklik 4Cm'ye kadar sığar.
Kasanı buldum 165mm radyatör desteği var. Alacağın kule tipi soğutucu 155mm RAM ise 35 mm kadar. Yani 155 mm olan soğutucunun fanı RAM'den zaten 35mm uzakta yani tam ölçü uyuyor. Fanı ekstra yukarı çekmek istersen bile 10mm de mesafe kalıyor. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsin.
Hayır o anakart için yazılıyor. Yani büyük anakart bile olur içine sığar anlamında. BF1 kasa modeli zaten tek çeşit üretilmiş. ATX kasa boyutunu belirtmiyor içine giren anakart boyutunu belirtiyor.