Kule tipi soğutucunun kasaya sığmama ihtimali var mı?

Anakartın büyüklüğü küçüklüğü soğutucu vida yerlerini etkilemez mi hocam?

Anakartın büyüklüğü küçüklüğü soğutucu vida yerlerini etkilemez mi hocam?

Yok hayır anakart tipine göre AM5 AM4'ya da Intel anakartları fark etmiyor gelen soğutucunun içinde bütün hepsine uygun vida ve aparat gelir.
Kasanın markası darkFlash orijinal üretici sitesi linkte yazıyor. Kasa modeli BF1 diye sitede arattım başka benzer model yok. Yani bu sizin kasa modeliniz. Sadece görselde RGB fan sayisi her zaman daha fazla olur. Endişe etmeye gerek yok.

O zaman siparişi ediyorum hocam, yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 95 derece işlemci sıcaklığına veda edeceğim inşallah.

Hocam hayırlı olsun. Rahat rahat sığar o kasaya. Normal boyutlu kasa demiştiniz ön tarafta 20cm fan var. Nasıl bir normal boyut kasa o öyle.

Hocam hayırlı olsun. Rahat rahat sığar o kasaya. Normal boyutlu kasa demiştiniz ön tarafta 20cm fan var. Nasıl bir normal boyut kasa o öyle.
Hocam kasa içi bana çok büyük gelmiyor açıkçası, ön tarafta da 3 değil de 2 fan olduğundan büyük yapılmış teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…