pars505 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #21 Anakartın büyüklüğü küçüklüğü soğutucu vida yerlerini etkilemez mi hocam?
yusuf10133 Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #22 pars505 dedi: Anakartın büyüklüğü küçüklüğü soğutucu vida yerlerini etkilemez mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hayır anakart tipine göre AM5 AM4'ya da Intel anakartları fark etmiyor gelen soğutucunun içinde bütün hepsine uygun vida ve aparat gelir. BF1 ATX PC Case - darkFlash ATX / 375*210*450mm www.darkflash.com Kasanın markası darkFlash orijinal üretici sitesi linkte yazıyor. Kasa modeli BF1 diye sitede arattım başka benzer model yok. Yani bu sizin kasa modeliniz. Sadece görselde RGB fan sayisi her zaman daha fazla olur. Endişe etmeye gerek yok.
pars505 dedi: Anakartın büyüklüğü küçüklüğü soğutucu vida yerlerini etkilemez mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hayır anakart tipine göre AM5 AM4'ya da Intel anakartları fark etmiyor gelen soğutucunun içinde bütün hepsine uygun vida ve aparat gelir. BF1 ATX PC Case - darkFlash ATX / 375*210*450mm www.darkflash.com Kasanın markası darkFlash orijinal üretici sitesi linkte yazıyor. Kasa modeli BF1 diye sitede arattım başka benzer model yok. Yani bu sizin kasa modeliniz. Sadece görselde RGB fan sayisi her zaman daha fazla olur. Endişe etmeye gerek yok.
pars505 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #23 O zaman siparişi ediyorum hocam, yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 95 derece işlemci sıcaklığına veda edeceğim inşallah.
O zaman siparişi ediyorum hocam, yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 95 derece işlemci sıcaklığına veda edeceğim inşallah.
yusuf10133 Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #24 pars505 dedi: O zaman siparişi ediyorum hocam, yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 95 derece işlemci sıcaklığına veda edeceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
pars505 dedi: O zaman siparişi ediyorum hocam, yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 95 derece işlemci sıcaklığına veda edeceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 17 Nisan 2025 #25 Hocam hayırlı olsun. Rahat rahat sığar o kasaya. Normal boyutlu kasa demiştiniz ön tarafta 20cm fan var. Nasıl bir normal boyut kasa o öyle.
Hocam hayırlı olsun. Rahat rahat sığar o kasaya. Normal boyutlu kasa demiştiniz ön tarafta 20cm fan var. Nasıl bir normal boyut kasa o öyle.
pars505 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #26 The_rain_master dedi: Hocam hayırlı olsun. Rahat rahat sığar o kasaya. Normal boyutlu kasa demiştiniz ön tarafta 20cm fan var. Nasıl bir normal boyut kasa o öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa içi bana çok büyük gelmiyor açıkçası, ön tarafta da 3 değil de 2 fan olduğundan büyük yapılmış teşekkür ederim.
The_rain_master dedi: Hocam hayırlı olsun. Rahat rahat sığar o kasaya. Normal boyutlu kasa demiştiniz ön tarafta 20cm fan var. Nasıl bir normal boyut kasa o öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa içi bana çok büyük gelmiyor açıkçası, ön tarafta da 3 değil de 2 fan olduğundan büyük yapılmış teşekkür ederim.