Merhaba, benim sistemdeki kule tipi soğutucunun RGB'si yanmıyor. Kasa fan RGB kabloları resimlerdeki yere bağlı ama soğutucununki boşta. Başka bir kontrolcü falan yok kasada. Sonra anakartımda da RGB yeri yok, oraya da takamıyorum. Bunun için çoklayıcı alabilir miyim?
Attığınız soket RGB değil A-RGB. Anakartınızda A-RGB girişi bulunmuyor. Ek kontrolcü alarak bağlayabilirsiniz, başka türlü çalışmaz. Diğer fanları PSU'dan beslemişler, sizin elinizdeki soket için böyle bir şey mümkün değil.
Attığınız soket RGB değil ARGB. Anakartınızda ARGB girişi bulunmuyor. Ek kontrolcü alarak bağlayabilirsiniz, başka türlü çalışmaz. Diğer fanları PSU'dan beslemişler, sizin elinizdeki soket için böyle bir şey mümkün değil.
Şu tarz bir ürün işinizi görebilir ama siz yine de araştırın. Ben Razer Chroma Addressable Hub kullanıyorum ama şu anda düzgün bir satıcısı yok ve fiyat aşırı tuzlu. Ben 1500 lira bandına almıştım, eğer o civarlarda bulabilirseniz tavsiye ederim.
Şu tarz bir ürün işinizi görebilir ama siz yine de araştırın. Ben Razer Chroma addressable hub kullanıyorum ama şu anda düzgün bir satıcısı yok ve fiyat aşırı tuzlu. Ben 1500 lira bandına almıştım, eğer o civarlarda bulabilirseniz tavsiye ederim.
Daha sonra kontrol edeyim, ama kontrolcü bağlantısı benim güç kaynağında var ise olur galiba, degil mi? O tip kablo güç kaynaklarının çoğunda oluyor diye hatırlıyorum.
Daha sonra kontrol edeyim, ama kontrolcü bağlantısı benim güç kaynağında var ise olur galiba, degil mi? O tip kablo güç kaynaklarının çoğunda oluyor diye hatırlıyorum.
Gücü SATA kablosundan alıyor, PSU'nuzda illaki vardır. Onun haricinde sanırım renk ayarları için kontrolcüyü anakartın reset ya da hdd led switchine bağlıyorsunuz.