TRickboy Megapat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 945 Çözümler 3 Yer Çamlıca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vardiya Zabiti 24 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bu kule tipi vantilatörlerin bildiğimiz vantilatörlerden farkı nedir? Normal vantilatörlerden daha kullanışlı ise en fazla 3000 TL'ye kadar tavsiye istiyorum. Bir tane buldum ama bu ürünler hakkında hiç bilgim yok. Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - Siyah - Fiyatı, Yorumları Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Arkadaşlar bu kule tipi vantilatörlerin bildiğimiz vantilatörlerden farkı nedir? Normal vantilatörlerden daha kullanışlı ise en fazla 3000 TL'ye kadar tavsiye istiyorum. Bir tane buldum ama bu ürünler hakkında hiç bilgim yok. Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - Siyah - Fiyatı, Yorumları Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com