Kule tipi vantilatör önerisi

BrtBlgc

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Evde klima var ancak dubleks olduğu için yetersiz kalabiliyor ve sesi bir süre sonra rahatsız ediyor. Özellikle annem için yazın mutfakta yemek yapmak işkenceye dönüşüyor. Ben de kule tipi vantilatörlere bakmak istedim. Ancak çok çeşit var. Önceliğim sessiz olması. Bütçe maksimum 5-6 bin TL olabilir. Aklımda Xiaomi ve Philips var. Tasarımları ve sessiz oluşları hoşuma gitti. Fakir markasınınki de güzele benziyor. Önerilere açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satiliyorsa dreao da guzel, Amazon US'den almistik biz bu limit dusurulmeden once.

Onun TR fiyatları yüksem hocam. Zaten klima var diye çok bütçe yükseltmiyorum.

bu model hatirlamiyorum ama bundan 1 tane, 1 tane de bunun alt modelinden Smart baglanti olmayanindan almistik. Pazarama'da satiliyormus ama bu platformdan hiç alisveris yapmadim nasıl bilgim yok.

bu model hatirlamiyorum ama bundan 1 tane, 1 tane de bunun alt modelinden Smart baglanti olmayanindan almistik. Pazarama'da satiliyormus ama bu platformdan hiç alisveris yapmadim nasıl bilgim yok.

Philips'ya da Xiaomi nasıl olur?

Satiliyorsa dreao da guzel, Amazon US'den almistik biz bu limit dusurulmeden once.

Dreo'ya baktım şimdi. Güzel görünüyor. Sessizliği nasıl? Serinletme gücü nasıl?

Son düzenleme:
Philips'ya da Xiaomi nasıl olur?

Dreo'ya baktım şimdi. Güzel görünüyor. Sessizliği nasıl? Serinletme gücü nasıl?

Philips kotu diye aklimda kalmis. Xiaomi'nin Lite olanlari kotu, normal olanlari iyi diyorlardi. İkisini de denemedim, sadece oyle aklimda kalmis, gecen sene bakiyordum. Biz iki modelden de memnunuz, sessiz calisiyorlar.

Philips kotu diye aklimda kalmis. Xiaomi'nin Lite olanlari kotu, normal olanlari iyi diyorlardi. İkisini de denemedim, sadece oyle aklimda kalmis, gecen sene bakiyordum. Biz iki modelden de memnunuz, sessiz calisiyorlar.

Dreo hoşuma gitti. Sessiz ve şık olsun istiyorum.

Ürün kodu farkli, Türkiye'de farkli kodla satisa koymuslar, cruiser Pro modelini gecen sene 4300 + 860 TL'ye almisim, 860 TL vergisi kargosu filan. Simdi Türkiye fiyatina bakinca uygun bence.

Türkiye'deki ürün kodlari ile YouTube'da muhtemelen bir şey cikmaz, global sitedeki ürün kodunu bulun oyle arastirin YouTube'da.

Ürün kodu farkli, Türkiye'de farkli kodla satisa koymuslar, cruiser Pro modelini gecen sene 4300 + 860 TL'ye almisim, 860 TL vergisi kargosu filan. Simdi Türkiye fiyatina bakinca uygun bence.

Dreo - Philips - Xiaomi arasında karar vereceğim. Dreo hem sessiz hem güçlü görünüyor. Sadece tek oda için her türlü yeterli olacaktır sanırım.

Dreo - Philips - Xiaomi arasında karar vereceğim. Dreo hem sessiz hem güçlü görünüyor. Sadece tek oda için her türlü yeterli olacaktır sanırım.

Levoit markasi da var, ama o Xiaomi denginde, aynidir ozelllikleri muhtemelen, hangisi uygunsa sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…