B BrtBlgc Megapat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #11 import antigravity dedi: Levoit markasi da var, ama o Xiaomi denginde, aynidir ozelllikleri muhtemelen, hangisi uygunsa sana. Genişletmek için tıkla... Sessiz olursa gece de çalıştırabilirim uyurken rahatsız etmez. import antigravity dedi: Levoit markasi da var, ama o Xiaomi denginde, aynidir ozelllikleri muhtemelen, hangisi uygunsa sana. Genişletmek için tıkla... Dreo kule tipi mi yoksa pervaneli olan mı daha iyi sizce? Son düzenleme: 26 Haziran 2025
import antigravity dedi: Levoit markasi da var, ama o Xiaomi denginde, aynidir ozelllikleri muhtemelen, hangisi uygunsa sana. Genişletmek için tıkla... Sessiz olursa gece de çalıştırabilirim uyurken rahatsız etmez. import antigravity dedi: Levoit markasi da var, ama o Xiaomi denginde, aynidir ozelllikleri muhtemelen, hangisi uygunsa sana. Genişletmek için tıkla... Dreo kule tipi mi yoksa pervaneli olan mı daha iyi sizce?
import antigravity Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #12 BrtBlgc dedi: Sessiz olursa gece de çalıştırabilirim uyurken rahatsız etmez. Dreo kule tipi mi yoksa pervaneli olan mı daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Pervanenin performansi daha iyidir muhtemelen ama ben simdi alacak olsam kule alirdim, cok az yer kapliyor, goruntusu filan da daha iyi.
BrtBlgc dedi: Sessiz olursa gece de çalıştırabilirim uyurken rahatsız etmez. Dreo kule tipi mi yoksa pervaneli olan mı daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... Pervanenin performansi daha iyidir muhtemelen ama ben simdi alacak olsam kule alirdim, cok az yer kapliyor, goruntusu filan da daha iyi.
B BrtBlgc Megapat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #13 import antigravity dedi: Pervanenin performansi daha iyidir muhtemelen ama ben simdi alacak olsam kule alirdim, cok az yer kapliyor, goruntusu filan da daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de normalde kule tipi bakıyordum ancak Dreo'nun pervaneli modeli de hem sessiz hem güçlü görünüyor. Tasarımı da güzel. Aklımı karıştırdı biraz Arçelik'ya da Philips alacağım hocam. Dreo stokları bulamıyorum hiçbir yerde BrtBlgc dedi: Ben de normalde kule tipi bakıyordum ancak Dreo'nun pervaneli modeli de hem sessiz hem güçlü görünüyor. Tasarımı da güzel. Aklımı karıştırdı biraz Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 8 Temmuz 2025
import antigravity dedi: Pervanenin performansi daha iyidir muhtemelen ama ben simdi alacak olsam kule alirdim, cok az yer kapliyor, goruntusu filan da daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de normalde kule tipi bakıyordum ancak Dreo'nun pervaneli modeli de hem sessiz hem güçlü görünüyor. Tasarımı da güzel. Aklımı karıştırdı biraz Arçelik'ya da Philips alacağım hocam. Dreo stokları bulamıyorum hiçbir yerde BrtBlgc dedi: Ben de normalde kule tipi bakıyordum ancak Dreo'nun pervaneli modeli de hem sessiz hem güçlü görünüyor. Tasarımı da güzel. Aklımı karıştırdı biraz Genişletmek için tıkla...