Kulet tipi soğutucu önerisi ve PSU desteği

652710

Decapat
Merhaba arkadaşlar elimde Foxconn G41MXE-G41MXE-k anakartı var ve buna Intel Xeon E5450 işlemci aldım bütçeme göre. Fakat araştırdığım kadarı ile çok fazla ısınma oluyormuş. Bu yüzden kule tipi soğutucu almak istiyorum.

https://www.hepsiburada.com/silvers...ipi-islemci-sogutucu-sst-kr03-pm-HB00000YPXOS

İnternette en uygun ve kaliteli bunu gördüm fakat satıcı bu anakarta uyumlu olmadığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım ve 400 TL'yi geçmek istemiyorum ve tabii ki soğutma ve kalite anlamında iyi bir şey almak istiyorum.

Ve son sorum olarak
anakart modeli: Foxconn G41MXE-G41MXE-k
İşlemci: Intel Core Quad Q9400 veya Intel Xeon E5450.
RAM: Kingston DDR3 8 GB(4x4) 1600 MHz ama anakart desteklemediği için düşürdüğünü biliyorum
Ekran kartı: ASUS RX550 4 GB GDDR5 128 bit (DX12)- sipariş verdim.
Hard disk 250 GB SanDisk SSD + 1 TB WD.
300W PSU.

PSU bunun için yeterli olur mu? Yoksa 350W eski PSU var kullanmalı mıyım?

Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Yazım veya bilgi konusunda hatam varsa kusura bakmayın )

Son düzenleme:
Isınıyor diye hemen soğutucu almayın. Kendiniz görün önce. Oyunlarda 85'i geçiyorsa alabilirsiniz.

Stok soğutucusu varsa ısınmıyorsa gereksiz o işlemciye.

Stok soğutucusu varsa ısınmıyorsa gereksiz o işlemciye.
Haklısınız hocam ama malum dayz tarzı oyunlar oynuyorum ve ısınma problemi yaşamak istemediğim için erkenden alayım dedim yani daha sonradan kargo ile uğraşmak istemiyorum ama tavsiyeniz için cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…