Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.
Bu ne demek? Yeni bir ROM kurmak için ne yapmam gerek? Kuracağım ROM:
Selam dostlar. Baktım ETAB4 için flashable rom yok forumda, paylaşayım dedim. Aroma İnstaller vardır. Hiçbir sorunu yoktur. Sizin için rootlanmıştır. Uygulamalar aşağıdaki ekran görüntüsünde olanlardır. -Cihazı kurtarma moduna alın. -Wipe'ye girin. -Ardından Advanced Wipe seçeneğini tıklayın...
Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.
Bu ne demek? Yeni bir ROM kurmak için ne yapmam gerek? Kuracağım ROM:
Selam dostlar. Baktım ETAB4 için flashable rom yok forumda, paylaşayım dedim. Aroma İnstaller vardır. Hiçbir sorunu yoktur. Sizin için rootlanmıştır. Uygulamalar aşağıdaki ekran görüntüsünde olanlardır. -Cihazı kurtarma moduna alın. -Wipe'ye girin. -Ardından Advanced Wipe seçeneğini tıklayın...
Sanırım Recovery üzerinden kurulum yapacağınız zaman, Wipe bölümünde sadece System kısmını silmeniz gerektiğinden bahsetmiş. Diğer datalara ellemeyin demiş. Bir de ROM'u yükledikten sonra genellikle Factory Reset atıyorsunuz, atmayın demek istemiş. Benim anladığım bu şekilde.
Öyle demiyor bence ve yanlış bir şey yapıp brick olmasını istemiyorum. 'Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.' Siz buradan ayarlardan sıfırlamayını mı çıkardınız?
Sanırım Recovery üzerinden kurulum yapacağınız zaman, Wipe bölümünde sadece System kısmını silmeniz gerektiğinden bahsetmiş. Diğer datalara ellemeyin demiş. Bir de ROM'u yükledikten sonra genellikle Factory Reset atıyorsunuz, atmayın demek istemiş. Benim anladığım bu şekilde.
Öyle demiyor bence ve yanlış bir şey yapıp brick olmasını istemiyorum. 'Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.'Siz buradan ayarlardan sıfırlamayını mı çıkardınız?