En kötüsü LG G2'ydi sanırım. Çok ısınıyordu, soba niyetine kullan... En uzun süre ve severek kullandığım da Samsung Galaxy S2 olmuştu. Şimdi S23 Ultra var ama ROM, Root vs kurcalamaya vakit bulamayıp standart kullanıcı moduna düştüğümden önemi kalmadı. Batarya 1 günü kurtarsın yeter...
İlk andriod telefonum oppa A9 olmuştu sonra Redmi Note 8 Pro sonra 9 Pro sonra 10 Pro sonra POCO X3 Pro sonra S20 Ultra sonra IP11 sonra S21 Ultra daha sonra da IP 11 oda bozulunca da mi 11T Pro da kaldım bakalım bir dahaki sefere ne olacak en iyisi S20 ultraydı
En iyi - S23 Ultra
En kötü - S23 Ultra
One UI 7 güncellemesini yaptığım güne lanet gelsin. Su gibi şarjı gidiyor. Günü çıkarmıyor. Aşırı ısınıyor. Hâlâ düzelmedi de. One UI 6.1de cillop gibi cihazdı ama.
@Andy deufresne Samsung Galaxy i9060 Grand Neo en kötüsü.
En iyisi yerine en sevdiğimi söyleyeyim. Samsung j2. süper AMOLED ekranı vardı çok sevdiğim bir telefondu sonra Xiaomi Mi Stick ile kafa kafaya takas yapmıştım.
Benim de kullandığım en kötü telefon buydu, aşırı yavaştı kameraları berbattı en ufak oyunda kasıyor takılıyordu. Geçenlerde ROM atayım dedim ROM bulamadım o derece kötü bir cihaz.