Kullandığınız ilk bilgisayar neydi?

Efe8979

Decapat
Daha fazla  
Soruyorum çünkü sıkıldım ve merak ediyorum.

2005 model bir Asus diz üstü bilgisayar. 512 MB RAM'i vardı ve Windows XP vardı. Az Half-Life oynamazdım.

Windows 98 işletim sistemi Pentium 3 işlemci 256MB RAM FX5200 ekran kartı.

Hatırlamıyorum ama beyaz, tüplü bir bilgisayardı. RAM'ı da düşüktü. İşletim sistemi ise Windows XP'ydi.

Tüplü beyaz monitöre sahip 512 MB ya da 2 GB RAM'i bulunan kasalı Windows Xp'ye sahip bir bilgisayardı. Eskiye göre yeni nesil sayılabilecek bir dizüstü bilgisayardan daha iyi şekilde oyun oynuyordum ilginçtir ki.

Duo core bir işlemcisi vardı. (galiba e serisi)
4 GB rami vardı.
lcd ekranı vardı.
az Minecraft oynamadım.
2013 gibiydi. 2018'e kadar kullandım.

İlk bilgisayarım beyaz bir asustu. İlk açtığım bilgisayar ise Windows 7'ye sahip bir diz üstü bilgisayardı.

Dizüstü bir ASUS bilgisayar. Şuanda hala kullanıyorum. Normalde Windows Vista yüklü gelmiş ama babam sonra Windows 7 yüklemiş. Hala Windows 7 kullanıyorum. İşlemci Intel Core 2 Duo. RAM 1GB'tı, ama babam 4GB RAM taktı. Bir de SSD taktı. Şimdi mis bilgisayar ama maksimum Windows 7 kaldırıyor, o sıkıntı.

Casper masaüstü, Intel Core 2 Duo, 1GB RAM, 320GB HDD, ATI Radeon HD 3450 ekran kartı vardı. 13 sene oldu hala çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…