Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #51 KemalTheUnbeaten dedi: Windows 10, Linux kullanmak için fazla tembelim ama linuxuda seviyorum bir eylem gerçekleştirmek için 20 satır kod girmem gerekmeyen bir distro bulursam Dual boot yaparım. Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor sadece kod yazmak bir alternatif yeni başlayacaksanız Linux nasılsın öneririm makalemde aynı konu ile ilgili.
KemalTheUnbeaten dedi: Windows 10, Linux kullanmak için fazla tembelim ama linuxuda seviyorum bir eylem gerçekleştirmek için 20 satır kod girmem gerekmeyen bir distro bulursam Dual boot yaparım. Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor sadece kod yazmak bir alternatif yeni başlayacaksanız Linux nasılsın öneririm makalemde aynı konu ile ilgili.
KemalTheUnbeaten Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği 15 Aralık 2023 #52 Regicide dedi: Gerekmiyor sadece kod yazmak bir alternatif yeni başlayacaksanız Linux nasılsın öneririm makalemde aynı konu ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Kompleks bazı uygulamalarda şart oluyor hocam ya, ekran kartımı değiştirdim bahane oldu Windows 11 kurdum
Regicide dedi: Gerekmiyor sadece kod yazmak bir alternatif yeni başlayacaksanız Linux nasılsın öneririm makalemde aynı konu ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Kompleks bazı uygulamalarda şart oluyor hocam ya, ekran kartımı değiştirdim bahane oldu Windows 11 kurdum
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #53 Windows 11 Home 23H2. Kullanma nedenim bilgisayarım uyumlu ve güzel çalışıyor. Tipi de güzel.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #54 aegeanfisk dedi: Windows 11 Home 23h2. kullanma nedenim bilgisayarım uyumlu ve güzel çalışıyor. Tipi de güzel. Genişletmek için tıkla... Tipi güzel olduğu için Linux yerine Windows kullanan birini ilk defa görüyorum, Linux ile harikalar yaratabilirsiniz. Son düzenleme: 15 Aralık 2023
aegeanfisk dedi: Windows 11 Home 23h2. kullanma nedenim bilgisayarım uyumlu ve güzel çalışıyor. Tipi de güzel. Genişletmek için tıkla... Tipi güzel olduğu için Linux yerine Windows kullanan birini ilk defa görüyorum, Linux ile harikalar yaratabilirsiniz.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #55 Regicide dedi: Tipi güzel olduğu için Windows yerine Linux kullanan birini ilk defa görüyorum, Linux ile harikalar yaratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux kullanmıyorum. Windows 11 kullanıyorum.
Regicide dedi: Tipi güzel olduğu için Windows yerine Linux kullanan birini ilk defa görüyorum, Linux ile harikalar yaratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux kullanmıyorum. Windows 11 kullanıyorum.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #56 aegeanfisk dedi: Linux kullanmıyorum. Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tersini yazmışım pardon.
aegeanfisk dedi: Linux kullanmıyorum. Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tersini yazmışım pardon.