Kullandığınız ISS nedir?

Altın veya Vizioon sinema paketi nasıl oluyor. Bende 1 ay sonra muhtemelen KabloNet'e geçeceğim. 100 Güldüren kampanyaya.

Altın veya Vizioon sinema paketi nasıl oluyor. Bende 1 ay sonra muhtemelen KabloNet'e geçeceğim. 100 Güldüren kampanyaya.
Sinema 1001 gibi kanallardan var spor kanalları yok Eurosport açık ama Net Geo falan açık ama vizioon paketi hakkında bir fikrim yok ben altın paket adına konuşuyorum.

TürkNet 76 Mbps 95 TL aldığım hız aşağıda.

Dosya Ekleri

• hız testi 6.PNG
    24,7 KB · Görüntüleme: 43
Biziminternet (ISS'nin adı bu, altyapısız internet) 10 Mbps Down/2 Mbps Up. 50 TL. Taahhütsüz.
Not: 3 senedir altyapım olmadığından bu interneti kullanmaya mecburdum. 2 hafta önce bulunduğum bölgeye VDSL altyapı geldi yakında başka bir ISS'ye geçeceğim. Altyapı olmadığından bunu kullanmak zorundaydım yoksa bu ISS'nin yüzüne bile bakmam. %100'lere ulaşan packet loss mu dersin, 100K ping mi dersin, 5 dakikada bir kopması mı dersin, hızın kendi kafasına göre bazen 10 kbps olması mı dersin... İnsanı kanser eder. 1 hafta sonra bu internetten kurtulacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…