metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 11 Şubat 2021 #21 eneskt dedi: Birinin bu başlığı açmasını bekliyormuşum galiba. Size mükemmel bir tema önerim var. Bu tema GitHub'un temasından esinlenerek üretildi. GitHub VS Code theme Genişletmek için tıkla... Hocam temayı denedim ama bende daha açık oldu ek ayar yapıldı mı?
eneskt dedi: Birinin bu başlığı açmasını bekliyormuşum galiba. Size mükemmel bir tema önerim var. Bu tema GitHub'un temasından esinlenerek üretildi. GitHub VS Code theme Genişletmek için tıkla... Hocam temayı denedim ama bende daha açık oldu ek ayar yapıldı mı?
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #22 metinsama dedi: Hocam temayı denedim ama bende daha açık oldu ek ayar yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam güncelleme geldi bende bu durumdan pek memnun değilim.
metinsama dedi: Hocam temayı denedim ama bende daha açık oldu ek ayar yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam güncelleme geldi bende bu durumdan pek memnun değilim.