OgulcanKüçüker Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 26 3 Mart 2025 #1 Arkadaşlar selamlar nıckımı degıstırıyorum profılde degısmıs gozukuyor ama hala daha eskı nıckım ve profil fotoğrafım gozukuyor, bunun çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Arkadaşlar selamlar nıckımı degıstırıyorum profılde degısmıs gozukuyor ama hala daha eskı nıckım ve profil fotoğrafım gozukuyor, bunun çözümü nedir yardımcı olur musunuz?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.356 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Mart 2025 #2 Steam hesabına giriş yaparken ki girdiğin kullanıcı adı değişmez ama diğer oyuncuların gördüğü profil adı değişebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
Steam hesabına giriş yaparken ki girdiğin kullanıcı adı değişmez ama diğer oyuncuların gördüğü profil adı değişebilir.
OgulcanKüçüker Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 26 3 Mart 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Steam hesabına giriş yaparken ki girdiğin kullanıcı adı değişmez ama diğer oyuncuların gördüğü profil adı değişebilir. Genişletmek için tıkla... Girerken kullanıcı adı degıl hocam degısmıyor ıste. Dıger ınsanlarda degısmıs olarka gozukuyor bende ıse aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
RitmicOfficial dedi: Steam hesabına giriş yaparken ki girdiğin kullanıcı adı değişmez ama diğer oyuncuların gördüğü profil adı değişebilir. Genişletmek için tıkla... Girerken kullanıcı adı degıl hocam degısmıyor ıste. Dıger ınsanlarda degısmıs olarka gozukuyor bende ıse aynı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 3 Mart 2025 #4 Steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar girmeyi denediniz mi?
OgulcanKüçüker Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 26 3 Mart 2025 #5 Sılıp yukledım her sekılde aynı 2 farklı PC'de denedım onlarda normal hesap beta da vs de degıl. Çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Sılıp yukledım her sekılde aynı 2 farklı PC'de denedım onlarda normal hesap beta da vs de degıl. Çözüldü.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 7 Mart 2025 #6 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
OgulcanKüçüker Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 26 16 Mart 2025 #7 Kendi kendine düzeldi hocam