Steam Kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Rexandor

Hectopat
Adamın biri Steam sohbetten hesabını yanlışlıkla reportladım yasa dışı satım alımlardan dolayı falan filan dedi Discord'a çekti bir şekilde sonra satın alma geçmişimin son sayfasını attım kullanıcı adım gözüktü, adam Steam Guard kullanıp kullanmadığımı sordu sonra hesaptan çık dedi bir 2dk çıktım orada ayıldım sonra engelledi hemen.

Hemen şifremi, e-postamı değiştirdim ve Steam Guard dahil olmak üzere kayıtlı tüm cihazlardan çıkış yap dedim fakat adam kullanıcı adımı biliyor bunu nasıl değiştirebilirim? Geçmiş satın alımın son sayfasının gözükmesi sıkıntı açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsmini değiştirsen bile satın alma geçmişinden senin profilin her türlü gözüküyor.

Steam'e giriş yaparken kullandığınız ad değiştirilemiyor.
Peki bu durumda ne yapabilirim şu anlık, steam desteğe ticket attım fakat cevap gelmedi daha. Adam video bile hazırlamış hesaba özel zaten kafam yoğundu tam yatıcaktım.

Peki başka yapabileceğim bir şey var mı? Şu anlık herhangi bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.

Hesabınıza dair başka bir bilgi aktarmadıysanız sıkıntı olmaz. Gereken adımları atmışsınız zaten. Sadece kullanıcı adıyla bir şey yapamaz.
Tamamdır şimdi baktım kayıtlı apikey de yok hesap üzerinde. Peki satın alma geçmişinde kredi kartının son 2 hanesi gözüküyordu bundan dolayı bir sıkıntı çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…