Kullanıcı adı tavsiyesi

xwa

Decapat
Merhaba, yeni bir kullanıcı adı arıyorum, tek kelime ve kısa olmasını istiyorum.
Herhangi bir dilde bir anlam ifade eden bir şey olabilir ya da manasız bir kullanıcı adı da olabilir, kulağa hoş gelen bir tınısı olsa yeter.

AeternaVictrix, eski kullanıcı adımdır ama artık kullanmıyorum. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin istersen.
Not: AeternaVictrix, Latince'de Sonsuz Galip demektir.

ADEBAYOR.

İsminiz zaten cok guzel ama halihazirda kullaniliyordur bir cok yerde. Yerinizde olsam kendim bulurum, bazi seylerin anlami ozel olmali.

İsminiz zaten cok guzel ama halihazirda kullaniliyordur bir cok yerde.
Hocam nickimden zaten memnunum fakat oyunlarda veya bazı platformlarda nickimin yanına bir şeyler eklemek zorunda kalmak beni bayıyor.

Hocam nickimden zaten memnunum fakat oyunlarda veya bazı platformlarda nickimin yanına bir şeyler eklemek zorunda kalmak beni bayıyor.

Bazen beni de sikintiya sokuyor bu. Keske oldugu gibi kalsa ya.

İfadeler: xwa
Bazen beni de sikintiya sokuyor bu. Keske oldugu gibi kalsa ya.
Keşke platformlar kullanılmayan hesapları otomatik kapatsa da herkes istediği nickleri alabilse. Ya da isimleri değiştirmek zorunda kalsalar kullanılmayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…