Kullanici adi ve özel şifreyle girilen 802.1X tipi internet ağı PS5'e nasıl aktarılır?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    210,4 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2348.jpeg
    178,3 KB · Görüntüleme: 2
Hocam bir anda bağlantı gözüktü 5 saniye sonra gitti.

Kaybolmadan önce yakalamayı başardım.

Wi-Fi ülkesini Panama yapmıştın ya hani onu Türkiye yapsana sonra da kaydedip cihaza reboot at.

Wi-Fi ülkesini Panama yapmıştın ya hani onu Türkiye yapsana sonra da kaydedip cihaza reboot at.
Yaptım ama bir değişiklik olmadı. Birkaç saniyeliğine gözüküp kayboluyor. Burada yanlış bir ayar var mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 2
Yaptım ama bir değişiklik olmadı. Birkaç saniyeliğine gözüküp kayboluyor. Burada yanlış bir ayar var mı?

Ben ona bir bakayım hocam sen ülkeyi geri Panama yap sinyali en iyi çeken o

Bağlantı alıyor ama kesiliyor. Fişten çekip yeniden takmanın faydası olur mu?

Deneyebilirsin ama sanmıyorum bu arada Wireless Security kısmına girdiğin bilgileri şifre ve e-posta sansürlü bir şekilde buraya atar mısın ve sana internete bağlanman için bir doküman verdiler mi hangi ünidesin.

Özyeğin üniversitesindeyim herhangi bir doküman verilmedi sadece okul emailim ve şifrem ile giriş yapıldığını söylediler.

Dosya Ekleri

• IMG_2349.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 3
Özyeğin üniversitesindeyim herhangi bir doküman verilmedi sadece okul emailim ve şifrem ile giriş yapıldığını söylediler.

Cipter, eap method ve authentication kısmındaki seçenekler nedir acaba ben okulun sitesinde bazı seçenekler gördüm ona uygunu var mı bakmak istiyorum.

Cipter, eap method ve authentication kısmındaki seçenekler nedir acaba ben okulun sitesinde bazı seçenekler gördüm ona uygunu var mı bakmak istiyorum.
Şu şekilde hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_2350.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2351.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2352.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 3
Mschapv2 ve peap ayarlarını dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…