rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #21 CLM Project dedi: Orhan Bencegay da olabilir yeni bir kullanıcı adı. Genişletmek için tıkla... Bence de ahaahhaa CLM Project dedi: Orhan Bencegay da olabilir yeni bir kullanıcı adı. Hem telaffuzu kolay, değil mi? Genişletmek için tıkla... Direk Takak da olabilir, zaten diyen oluyor bilrisin CLM Project dedi: Alıştırdın rtakak dedirtmeye. 20 gün sonra rtakak ile görüşmek dileğiyle... Genişletmek için tıkla... Dolarsız yaptığım saat pişman oldum, moderasyon ekibi akıl verdi allahtan. 30 gün sonra değiştirebilirmişim, ben de bilmiyordum
CLM Project dedi: Orhan Bencegay da olabilir yeni bir kullanıcı adı. Genişletmek için tıkla... Bence de ahaahhaa CLM Project dedi: Orhan Bencegay da olabilir yeni bir kullanıcı adı. Hem telaffuzu kolay, değil mi? Genişletmek için tıkla... Direk Takak da olabilir, zaten diyen oluyor bilrisin CLM Project dedi: Alıştırdın rtakak dedirtmeye. 20 gün sonra rtakak ile görüşmek dileğiyle... Genişletmek için tıkla... Dolarsız yaptığım saat pişman oldum, moderasyon ekibi akıl verdi allahtan. 30 gün sonra değiştirebilirmişim, ben de bilmiyordum
Dedektif Denyo Hectopat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 466 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #22 Teipei kulağa hoş geliyor. Bu arada nerden değistirdiğini söylersen sevinirim Ben de değiştirmek istiyorum çünkü. @rtakak
Teipei kulağa hoş geliyor. Bu arada nerden değistirdiğini söylersen sevinirim Ben de değiştirmek istiyorum çünkü. @rtakak
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #23 @Dedektif Denyo Işaretli yerden değiştirebilirsin. Ancak seninki de fena değilmiş
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #24 Müslüm Mıymıntıses yap. Veya İbo Tuzluses.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #25 rtakak dedi: Direk Takak da olabilir, zaten diyen oluyor bilrisin Genişletmek için tıkla... ''Direk Takak'' olursa 1 saat ceza yersin. ''Direkt Takak'' olsun. Bence ... Sensei yap. (...) kısmına ne koyacağın sana kalmış.
rtakak dedi: Direk Takak da olabilir, zaten diyen oluyor bilrisin Genişletmek için tıkla... ''Direk Takak'' olursa 1 saat ceza yersin. ''Direkt Takak'' olsun. Bence ... Sensei yap. (...) kısmına ne koyacağın sana kalmış.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #26 Ben de eskisine döndüm. Ilklerin yeri başka Doların varsa dolarlı rtakak Yoksa salla, rtakak iyi.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #27 .I.N.И.A. dedi: ''Direk Takak'' olursa 1 saat ceza yersin. ''Direkt Takak'' olsun. Genişletmek için tıkla... Direkt takmayak o zaman "rtakak" iyi değil mi yahu? @Jira var var Ayrıca dolar bozdurunca dolarsız da olmuş olabilirim Senin resim de cidden film posteri gibi ahaha Kaçtır diyecektim şimdi deyiverdim.
.I.N.И.A. dedi: ''Direk Takak'' olursa 1 saat ceza yersin. ''Direkt Takak'' olsun. Genişletmek için tıkla... Direkt takmayak o zaman "rtakak" iyi değil mi yahu? @Jira var var Ayrıca dolar bozdurunca dolarsız da olmuş olabilirim Senin resim de cidden film posteri gibi ahaha Kaçtır diyecektim şimdi deyiverdim.
Reasy1 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 410 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ağustos 2018 #28 rtakak dedi: @CLM Project retakak telafuzu zor mu yahu? En kısa zamanda rtakak yapacağım gene Genişletmek için tıkla... Yapmayın Recep bey .
rtakak dedi: @CLM Project retakak telafuzu zor mu yahu? En kısa zamanda rtakak yapacağım gene Genişletmek için tıkla... Yapmayın Recep bey .
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #29 Reasy1 dedi: Yapmayın Recep bey Genişletmek için tıkla... Neden acaba? Ben çok özledim ama
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #30 rtakak dedi: @Ellen Ripley retakak telafuzu zor mu yahu? Genişletmek için tıkla... "retakak" mı Ben hep "rıtakak" diye okurdum.
rtakak dedi: @Ellen Ripley retakak telafuzu zor mu yahu? Genişletmek için tıkla... "retakak" mı Ben hep "rıtakak" diye okurdum.