Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #31 rtakak dedi: Ayrıca dolar bozdurunca dolarsız da olmuş olabilirim Senin resim de cidden film posteri gibi ahaha Kaçtır diyecektim şimdi deyiverdim. Genişletmek için tıkla... 1 dolar bırakırsın, zor değil Avatara da bir el atmam lazım ama mobilden uğraşasım gelmiyor.
rtakak dedi: Ayrıca dolar bozdurunca dolarsız da olmuş olabilirim Senin resim de cidden film posteri gibi ahaha Kaçtır diyecektim şimdi deyiverdim. Genişletmek için tıkla... 1 dolar bırakırsın, zor değil Avatara da bir el atmam lazım ama mobilden uğraşasım gelmiyor.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #32 @DENlZ akıllım "Rerere rarara takakakak retakak" rtakak
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #33 rtakak dedi: Direkt takmayak o zaman "rtakak" iyi değil mi yahu? @Jira var var Ayrıca dolar bozdurunca dolarsız da olmuş olabilirim Senin resim de cidden film posteri gibi ahaha Kaçtır diyecektim şimdi deyiverdim. Genişletmek için tıkla... ''Rtakak Sensei'' olsun o zaman ya da ''RaTaTaTa'', ''Recep Sensei''. KasaKasa - KK işte. Anladın mı olayı? Çok ince herkes fark edemez. Al sana avatar dahi buldum.
rtakak dedi: Direkt takmayak o zaman "rtakak" iyi değil mi yahu? @Jira var var Ayrıca dolar bozdurunca dolarsız da olmuş olabilirim Senin resim de cidden film posteri gibi ahaha Kaçtır diyecektim şimdi deyiverdim. Genişletmek için tıkla... ''Rtakak Sensei'' olsun o zaman ya da ''RaTaTaTa'', ''Recep Sensei''. KasaKasa - KK işte. Anladın mı olayı? Çok ince herkes fark edemez. Al sana avatar dahi buldum.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #34 Jira dedi: Avatara da bir el atmam lazım ama mobilden uğraşasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli mobilden giriyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @.I.N.И.A. aklıma bu geldi; Ratatuy - Google'da Ara Ahahahahah
Jira dedi: Avatara da bir el atmam lazım ama mobilden uğraşasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli mobilden giriyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @.I.N.И.A. aklıma bu geldi; Ratatuy - Google'da Ara Ahahahahah
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #35 ''Le Rtakak'', ''Mösyö Takak'', ''Takak Bey Ne Yapıyorsunuz'', ''Dolara Dolan Rtakak'', ''Bahtsız Takak'', ''Dattebayo Recep''.
''Le Rtakak'', ''Mösyö Takak'', ''Takak Bey Ne Yapıyorsunuz'', ''Dolara Dolan Rtakak'', ''Bahtsız Takak'', ''Dattebayo Recep''.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Ağustos 2018 #36 Sistemsiz rtakak... Ya da adımı Plyra mı yapsam? PP'den sonra, ne dersin @Plyra inPijamas dedi: ''Konuşan Teipie'' yaparsan daha hoş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ah görmemişim mesajını, neden konuşan? Son düzenleme: 22 Ağustos 2018
Sistemsiz rtakak... Ya da adımı Plyra mı yapsam? PP'den sonra, ne dersin @Plyra inPijamas dedi: ''Konuşan Teipie'' yaparsan daha hoş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ah görmemişim mesajını, neden konuşan?
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 22 Ağustos 2018 #37 Teipie ismini ben @Neko için kullanıcı adı aradığımız zaman türetmiştim, o beğenmişti, bir süre kullandı ancak sonra eski adına geri döndü. Senin için daha iyi bir isim bulabiliriz.
Teipie ismini ben @Neko için kullanıcı adı aradığımız zaman türetmiştim, o beğenmişti, bir süre kullandı ancak sonra eski adına geri döndü. Senin için daha iyi bir isim bulabiliriz.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Ağustos 2018 #38 @Plyra ne yapabilirim sence?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Ağustos 2018 #39 Deli Hösün olabilir.