Mejarov Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 90 30 Mayıs 2025 #1 Bütün oyun hesaplarımın kullanıcı adı aynı olsun istiyorum. Sadece Steam'deki kullanıcını adını değiştiremedim. Bir yolu var mı?
Bütün oyun hesaplarımın kullanıcı adı aynı olsun istiyorum. Sadece Steam'deki kullanıcını adını değiştiremedim. Bir yolu var mı?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.835 Makaleler 2 Çözümler 8 30 Mayıs 2025 #2 Mejarov dedi: Bütün oyun hesaplarımın kullanıcı adı aynı olsun istiyorum. Sadece Steam'deki kullanıcını adını değiştiremedim. Bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Profiline tıkla oradan "profili düzenle" var ona tıkla profil ismi var profil ismini değiştir.
Mejarov dedi: Bütün oyun hesaplarımın kullanıcı adı aynı olsun istiyorum. Sadece Steam'deki kullanıcını adını değiştiremedim. Bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Profiline tıkla oradan "profili düzenle" var ona tıkla profil ismi var profil ismini değiştir.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 11 30 Mayıs 2025 #3 Hocam topluluk tarafında gözüken isminiz mi yoksa giriş yaparken kullandığınız isminiz mi?
Mejarov Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 90 30 Mayıs 2025 #4 Xitana dedi: Profiline tıkla oradan "profili düzenle" var ona tıkla profil ismi var profil ismini değiştir. Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken ki kullanıcı adı. KenanBulutE dedi: Hocam topluluk tarafında gözüken isminiz mi yoksa giriş yaparken kullandığınız isminiz mi? Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken ki kullanıcı adı.
Xitana dedi: Profiline tıkla oradan "profili düzenle" var ona tıkla profil ismi var profil ismini değiştir. Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken ki kullanıcı adı. KenanBulutE dedi: Hocam topluluk tarafında gözüken isminiz mi yoksa giriş yaparken kullandığınız isminiz mi? Genişletmek için tıkla... Hesaba girerken ki kullanıcı adı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Steam giriş kullanıcı adı şifesinden bahsediyorsanız onu değiştiremezsiniz. Sadece profil isminizi değiştirebilirsiniz.
Steam giriş kullanıcı adı şifesinden bahsediyorsanız onu değiştiremezsiniz. Sadece profil isminizi değiştirebilirsiniz.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 30 Mayıs 2025 #6 Mejarov dedi: Hesaba girerken ki kullanıcı adı. Hesaba girerken ki kullanıcı adı. Genişletmek için tıkla... O değişmiyor.
Mejarov dedi: Hesaba girerken ki kullanıcı adı. Hesaba girerken ki kullanıcı adı. Genişletmek için tıkla... O değişmiyor.