Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 4 Mayıs 2021 #191 Ramazan Ö dedi: Hocam, özel değilse bir şey sormak isterim. "Delka" nereden geliyordu? Genişletmek için tıkla... Vize ödevim için "Delta Havayolları"nı seçmiştim Oradan geliyor. Delta çok basit geleceğinden kulağa hoş gelecek şekilde değiştirdim.
Ramazan Ö dedi: Hocam, özel değilse bir şey sormak isterim. "Delka" nereden geliyordu? Genişletmek için tıkla... Vize ödevim için "Delta Havayolları"nı seçmiştim Oradan geliyor. Delta çok basit geleceğinden kulağa hoş gelecek şekilde değiştirdim.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 4 Mayıs 2021 #192 Uykuda.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 4 Mayıs 2021 #193 Dümdüz dedi: Vize ödevim için "Delta Havayolları"nı seçmiştim Oradan geliyor. Delta çok basit geleceğinden kulağa hoş gelecek şekilde değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim ama coğrafyadaki olarak O isim cidden kulağa hoş ve havalı geliyordu, akılda da kalıcıydı. Bu da hoş ama nedense gördüğüm yerde gülesim geliyor.
Dümdüz dedi: Vize ödevim için "Delta Havayolları"nı seçmiştim Oradan geliyor. Delta çok basit geleceğinden kulağa hoş gelecek şekilde değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim ama coğrafyadaki olarak O isim cidden kulağa hoş ve havalı geliyordu, akılda da kalıcıydı. Bu da hoş ama nedense gördüğüm yerde gülesim geliyor.
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 4 Mayıs 2021 #194 Ketçap but Tanzanya İngilizcesi ile olan.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #195 Korkusuz. Tırsmayan.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #196 Kartal pençesi
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 4 Mayıs 2021 #197 Adım ve BJK kısaltmasının JK harfleri.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2021 #198 Different - Turk Öbür Türkler gibi olmadığımı belirtmek için. Neden koydum, ne anlamda koydum hatırlamıyorum.
Different - Turk Öbür Türkler gibi olmadığımı belirtmek için. Neden koydum, ne anlamda koydum hatırlamıyorum.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Mayıs 2021 #199 Nick bulamıyordum. Sade olsun diye ama biraz da özgün olsun diye Rainboww koymuştum. Sonra ubisoft connect bu adı kabul etmedi bende RainbowwOnSky yaptım. Söylenişi baya hoş bence.
Nick bulamıyordum. Sade olsun diye ama biraz da özgün olsun diye Rainboww koymuştum. Sonra ubisoft connect bu adı kabul etmedi bende RainbowwOnSky yaptım. Söylenişi baya hoş bence.
MustaFA 07 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #200 Her zaman şunu kullanıyorum. - MustaFALAYER - ya da - MustaFA - Küçük harler 'USTA' oluyor 'FALAYER'de 'PLAYER'den geliyor.
Her zaman şunu kullanıyorum. - MustaFALAYER - ya da - MustaFA - Küçük harler 'USTA' oluyor 'FALAYER'de 'PLAYER'den geliyor.