Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 10 Nisan 2021 #161 10 yaşında oluşturduğum bir nick. Ayrıca nickimle dalga geçenleri küçük düşürmek için kullanmaya devam ediyorum.
10 yaşında oluşturduğum bir nick. Ayrıca nickimle dalga geçenleri küçük düşürmek için kullanmaya devam ediyorum.
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.031 Çözümler 14 10 Nisan 2021 #162 LOST dizisinin uğurlu sayıları. İzleyin, izlettirin.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 10 Nisan 2021 #163 Viper = engerek. 34 = İstanbul. İstanbul'u engerek ne olsun ki?
402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #164 Silinen üye dedi: Hadi herkes kullanıcı adını ve anlamını yazsın, tartışalım Benim: SpeeDEV. SpeeD = hızlı, DEV = developer. Developer = geliştirici. ====== Hızlı geliştirici ve kodlayıcı. Genişletmek için tıkla... Cevap vermeniz için koydum belki acırsınız diye
Silinen üye dedi: Hadi herkes kullanıcı adını ve anlamını yazsın, tartışalım Benim: SpeeDEV. SpeeD = hızlı, DEV = developer. Developer = geliştirici. ====== Hızlı geliştirici ve kodlayıcı. Genişletmek için tıkla... Cevap vermeniz için koydum belki acırsınız diye
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Nisan 2021 #165 Gizliliği ve açık kaynağı sevdiğim için.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 10 Nisan 2021 #166 İsmini hatırlamadığım bir oyuna kayıt olmadan 2 dakika öncesinde kafamdan uydurduğum addır kendisi
KİM BU Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #167 Adımın ne anlama geldiğini kimse bilemez.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 11 Nisan 2021 #168 mburaktekin dedi: Foruma kız gelirse olacakları görmüş olduk Genişletmek için tıkla... Ramazan Ö dedi: Hocam beni kastediyorsanız o son kısmı erkek olduğunu öğrendikten sonra düzenledim. Pek farketmez bana adı, cinsiyeti. Diğerlerini kastediyorsanız biraz yaranmaya çalışırlar daha fazla ileriye gitmez diye düşünüyorum Sürprizbozan Hem onlar zaten buralarda Genişletmek için tıkla... @mburaktekin hocam umarım şu son mesajı görüp beni y*vşak biri olarak tanımamışsınızdır. Ben özel değilse @xbea ile @Dark Lord of the Sith'in eski adını merak ediyorum.
mburaktekin dedi: Foruma kız gelirse olacakları görmüş olduk Genişletmek için tıkla... Ramazan Ö dedi: Hocam beni kastediyorsanız o son kısmı erkek olduğunu öğrendikten sonra düzenledim. Pek farketmez bana adı, cinsiyeti. Diğerlerini kastediyorsanız biraz yaranmaya çalışırlar daha fazla ileriye gitmez diye düşünüyorum Sürprizbozan Hem onlar zaten buralarda Genişletmek için tıkla... @mburaktekin hocam umarım şu son mesajı görüp beni y*vşak biri olarak tanımamışsınızdır. Ben özel değilse @xbea ile @Dark Lord of the Sith'in eski adını merak ediyorum.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 11 Nisan 2021 #169 Mülayim amcayım ben.(!)
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Nisan 2021 #170 Silinen üye dedi: Hadi herkes kullanıcı adını ve anlamını yazsın, tartışalım Benim: SpeeDEV. SpeeD = hızlı, DEV = developer. Developer = geliştirici. ====== Hızlı geliştirici ve kodlayıcı. Genişletmek için tıkla... N (en) G (ci) neer (niir) Engineer oluyor, en sevdiğim oyunda, TF2'deki bir sınıf.
Silinen üye dedi: Hadi herkes kullanıcı adını ve anlamını yazsın, tartışalım Benim: SpeeDEV. SpeeD = hızlı, DEV = developer. Developer = geliştirici. ====== Hızlı geliştirici ve kodlayıcı. Genişletmek için tıkla... N (en) G (ci) neer (niir) Engineer oluyor, en sevdiğim oyunda, TF2'deki bir sınıf.