Kullanıcı denetimi hatası

DiaBL0TR

Decapat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Yöneticisi
Merhaba kolay gelsin şirkette kullandığım administrator Domain/user böyle bir hatayla karşı karşıyayım. Ne aygıt yöneticisi, yönet hiçbir şeyi açamıyorum ek komutlar ile açabiliyorum.
Administrator yetkisi var. Uac hesap denetimi kapalı durumda, yerel oturum hesabı ile açtım yine aynı şekilde. Şu an hesabı silip yeniden kurmayı ve domainden çıkarıp yeniden domaine almayı denemedim. Ne olabilir bu sorun, fikri olan?

42jURB.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kolay gelsin şirkette kullandığım administrator Domain/user böyle bir hatayla karşı karşıyayım. Ne aygıt yöneticisi, yönet hiçbir şeyi açamıyorum ek komutlar ile açabiliyorum.
Administrator yetkisi var. Uac hesap denetimi kapalı durumda, yerel oturum hesabı ile açtım yine aynı şekilde. Şu an hesabı silip yeniden kurmayı ve domainden çıkarıp yeniden domaine almayı denemedim. Ne olabilir bu sorun, fikri olan?

Eki Görüntüle 512474
Local Admin ile denemenize rağmen bu hatayı alıyorsanız Windows kararlılığında bir problem olabilir. Windows 10 sürümüz nedir? Güncel değil ise tüm güncellemeleri yapın sorun çözülecektir. Ayrıca işletim sistemi dosyalarını doğrulamak için CMD' yi yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında sfc /scannow komunutu uygulayın.

Windows 10 son sürüm kullanıyordum.Soruyu yazdıktan sonra biraz daha kurcaladım aslında sonra iş yoğunluğundan yazamadım son güncellemeleri alınca sorun çözüldü. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı