theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:29 #1 Users dosyam 111 GB, program Files'im 163 GB. Bunları nasıl düzeltirim? Diğer şahıslarda bu dosyalar 40-63 GB gibi boyutlarda oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:36
Users dosyam 111 GB, program Files'im 163 GB. Bunları nasıl düzeltirim? Diğer şahıslarda bu dosyalar 40-63 GB gibi boyutlarda oluyor.
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.393 Çözümler 23 Dün 13:38 #2 TreeSize free uygulamasını indirip klasör klasör inceleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:43 #3 nekope dedi: TreeSize free uygulamasını indirip klasör klasör inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten oradan gördüm bu boyutları içinde yer kaplayan dosya usersde benim profilim ve içinde de appdata ve local dosyaları bu boyutu kaplıyor program filesde ise 141 GB Steam apps yer kaplıyor oda nmormal zaten uses gereksız gelıyor bana. Artı 0 Eksi
nekope dedi: TreeSize free uygulamasını indirip klasör klasör inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten oradan gördüm bu boyutları içinde yer kaplayan dosya usersde benim profilim ve içinde de appdata ve local dosyaları bu boyutu kaplıyor program filesde ise 141 GB Steam apps yer kaplıyor oda nmormal zaten uses gereksız gelıyor bana.