Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #11 Morfius483 dedi: Güvenli modan yöneticilik verilmiyor mu? Güvenli modan yöneticilik verilmiyor mu? Ve düzenleme seçeneği yok oynama yapamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu bir şekilde halletim. Genişletmek için tıkla... ÇAĞATAY TORUN dedi: Eski hesabına administrators yetkisi vermen lazım belirtiğim yerden o gruba dahil edebilirsin üyelik kısmından eski hesabı. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiniz hocam bende de aynı sorunun var
Morfius483 dedi: Güvenli modan yöneticilik verilmiyor mu? Güvenli modan yöneticilik verilmiyor mu? Ve düzenleme seçeneği yok oynama yapamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu bir şekilde halletim. Genişletmek için tıkla... ÇAĞATAY TORUN dedi: Eski hesabına administrators yetkisi vermen lazım belirtiğim yerden o gruba dahil edebilirsin üyelik kısmından eski hesabı. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettiniz hocam bende de aynı sorunun var