Çözüldü Kullanıcı Hesabı Denetimi Uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anilkbg3d

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir ara bir tane uygulamayı silemediğiminden bazı ayarları değiştirmiştim. Şimdi böyle bir sorun verdi uygulama yüklerken. Bunu nasıl düzelteceğim? O yaptığım ayarı tekrar nasıl yaparım? Bu arada yaptığım ayarı hatırlamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1609256433667.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 530
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ya UAC yazdım kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştir çıktı bastım ve üstteki aynı sorun var. Gerisini anlamadım bir daha yazar mısınız?
Uac yazdıktan sonra sonuçlarda "Kullanıcı Hesabı denetimi ayarlarını değiştir" seçeneğine tıklayın. Kullanıcı hesabı denetimi penceresi açılacak. Burada bir sürgü görmeniz lazım. "Hiçbir zaman uyarma" konumuna kadar sürüklediğinizde önerilmez diyecektir. Siz bunu kapalı konumuna kadar kaydırın ve tamam diyin. Şimdi değişikliğe izin verip vermediğinizi soran kullanıcı hesabı denetimi penceresi açılacaktır. Bu pencerede "Evet" demelisiniz, ancak yönetici parolanızı soruyorsa öncelikle parolanızı girmeniz gerekir. Parolanızı girmeden "Evet" butonuna tıklatmanız bir şey değiştirmez. Sağlıklı günler...
Aldığınız hata değil kullanıcı hesabı denetimi uyarısı. Bu uyarıyı kapatmak için şunları yapabilirsiniz.
1. Başlat menüsüne tıklatın.
2. uac yazın ve sonuçlarda "Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir" seçeneğini bularak tıklatın.
3. Kullanıcı hesabı denetimi penceresindeki kaydırma alanını kapalı (önerilmez) konumuna kadar getirin ve "Tamam" butonuna tıklatın.
4. Sizden istenildiğinde yönetici parolanızı girin ve "Evet butonuna basarak değişikliği onaylayın.
Not: Kullanıcı hesabı denetimi penceresine Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları>Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştirin bölümünden de ulaşılabilir.
Sağlıklı günler dilerim.

Ya UAC yazdım kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştir çıktı bastım ve üstteki aynı sorun var. Gerisini anlamadım bir daha yazar mısınız?

Uac yazdıktan sonra sonuçlarda "Kullanıcı Hesabı denetimi ayarlarını değiştir" seçeneğine tıklayın. Kullanıcı hesabı denetimi penceresi açılacak. Burada bir sürgü görmeniz lazım. "Hiçbir zaman uyarma" konumuna kadar sürüklediğinizde önerilmez diyecektir. Siz bunu kapalı konumuna kadar kaydırın ve tamam diyin. Şimdi değişikliğe izin verip vermediğinizi soran kullanıcı hesabı denetimi penceresi açılacaktır. Bu pencerede "Evet" demelisiniz, ancak yönetici parolanızı soruyorsa öncelikle parolanızı girmeniz gerekir. Parolanızı girmeden "Evet" butonuna tıklatmanız bir şey değiştirmez. Sağlıklı günler...

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…